Tak s autom mam už vyše 10t km za sebou a zatiaľ sa nemôžem stažovať. Včera trasa Slovensko Taliansko Slovensko 1600km za 6.1 l/100 (podla tankovania) samozrejme všetko diaľnica.
Ale k problému, začalo mi niečo hučať od zadu auta , aspon mi to tak pride možem sa mýliť . postrehol som to skôr pri vyššej rýchlosti a ani to nehuči pravidelne v kuse. zvuk ide s plynom. Video ho trošku skresluje je to taký divný zvuk ako ked vietor piska :)
nerobi to v kuse suvislo , ale väčšinou každú jazdu to začne hučat ked idem 80km/h + a drzim plyn na rovnakých otačkach alebo pridavam. ked pustim plyn tak to prestane.
mne to zacina tiez robit i ked nie az tak silno... ked si to tak vezmem, ze mam vsetko na aute vymenene.. tak to uz moze byt len dif.. mam nachystany olej na vymenu, ale akosi nieje dostatocne teplo na to .. podla mna je to dif. robi to len ak ides nad 80 a pri konstantnej rychlosti.. pri pridavani nic, pri uberani nic..
V aute to je počuť slabšie video to dosť skresluje. No jedine skusim zdvihnúť zadok a počúvať , uvidime. Ale momentálne je auto u lakernika tak ked sa vráti
Inak ten dif sa da nejako repasovat? Nieje zbytočne kupovať ďalší starší, ked zase boh vie v akom bude stave.
ja tiez na 39 pocujem hucanie pravdepodobne zozadu najviac ked idem nad 80km/h ... ale robi to aj pri nizsich rychlostiach pri zatoceni do lava, cize to skor vidim na PZ lozisko (PP bolo menene)
Tak kapota , m paket a lip na kufor su v laku. Prišiel mi aj origo difuzor s otvorom na ťažné. Pdc mam tiez doma bude sa dorabat ked budem meniť zadny nárazník. Najbližšie idem riešiť fl lampy objednat hella g4 bixenony a led žlté ae. Kupil som nejakú lestiacu sadu na predne kryty svetiel uvidim ako to pojde.
K prednemu paketu potrebujem aj nejake ine podblatniky?