Tak a style 32 su doma

myslim ze som spravil asi obchod storocia pre seba lebo som kupil origo E39 style 32 predok 8Jx17 a zadok 9Jx17 s gumami (pojdu do kosa

) za 210 korun europskych

Po zhodeni gum som zistil ze vsetky su pekne rovne ako nove a ani jeden neni zvarany, jedina chyba tych diskov je ze maju vela farby na sebe takze pismena uz su v podstat v jednej rovine

A ze ich niekto nastriekal chromovym sprejom na mastny a spinavy podklad a este mu to aj stieklo a asi obrusit pred striekanim sa uz tiez nerobi

Idem sa dnes do nich pustit, kupil som aj odstranovac naterov nech to z toho zleze a potom budeme striekat do mojej sedej
Pred Nivou asi nestiham uz ale ked vsetko vide tak v auguste bude veeelky nakup a auto prejde velkou zmenou

Takze na Nivu zatial pridem ako pravy olasak s novymi kolesami a bez malych podblatnikov
Dverove listy este dolakovavam, kupoval som niektore od Johnny_R6 lebo moje neboli v dobrom stave uz moc

a prelakovavam aj cerveny pasik na sedy nech to vsetko sedi. Este mam v hlave taku viziu ze do tej sedej dat aj ladvinky a okenne listy ale tak je to vsetko v stadiu napadu.
Auto som nedavno prelestoval a voskoval ale fotky dam asi az potom s novymi kolesami uz
Zatial foto S32 velmi zla kvalita neviem co sa fotaku nepacilo, asi to priame slnko