Tak a auto je doma a je konecne plne pojazdne po tom roku necinnosti. Niektori si hovoria preco som to nedal spravit skor ale bohuzial ako student som to auto vedel tahat ale repas bol uz pre mna velke susto... Ale vsetko sa nadobre obratilo a ako som sa zamestnal tak stacilo poodkladat z troch vyplat a ľaľa

sockarsky cigansky voz bez duse znova funguje
Prevodovka bola kapitola sama o sebe co by Semtex aj chalanisko co to repasoval mozu povedat svoje

Zevraj tak spalenu prevodovku este nevideli

Ked mi ukzoval co bolo namiesto oleja, v podstate to uz bol skor mazut ktory sa lepil

A dalsia perlicka, musel sa menit aj obal kedze sa osustruzil vnutri celkom slusne a potom prevodovka nemala tlak aky mala mat... Taktiez sa menili veci co sa zevraj nezvyknu menit

Zevraj hriadele boli tak isto slusne osustruzene

Suma sumarum 1900e :) 1650€ repas, 150€ olej, 100€ obal. Spokojnost, radi ako ma a neni ani citit kedy preradi.
Zatial v case nepojazdnosti alebo nepritomnosti sa poriesili nejake veci, dal som si pozvarat a vyrovnat disk ktory sa mi podarilo ohnut, kupil som novu bakteriu BOSCH S4 95Ah za bezkonkurencnu cenu, nove letne papucky Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 a potom veci na klasicky servis ako olej, jedine Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40, olej filter, oil separator, predne stierace ktore mal jaro za bezkonkurencnu cenu a kedze sa tazkemu snehu podarilo mi zlomit zadne ramienko stieraca tak som kupil aj to spolu s novym stieracom. Ked uz som bol v tom Auto-Motive tak tak maly taky podareny dazdnik tak som neodolal
K autu, dnes som vymenil olej, separator aj stierace, stary separator to uz mal zjavne za sebou, ale tak nikto sa nedivy kedze mal uz nejaky ten rok od novoty... A od dnes aj nova STK a EK takze do 2015 pokoj
Planovane opravy:
Silenbloky zadnej napravy - akutne (objednane)
Zadne prave geometriove rameno - akutne (objednane)
Tycky riadenia - objednane
4x tlmice - uz su v pozici dovidenia
Komplet brzdy
Packa stieracov - uz je doma
Novy chladic serva - doma
Novy naraznik
Spojazdnenie vrtuly chladica klimy, tym padom aj klimatizacie
Upravy:
Spinac kufroveho okna
Mobilova antena
Oterove listy lava strana predne zadne dvere
Prelakovanie kolies