... všetko o BMW ...
cretino napísal:
ja to tam tiez nebudem "nicit", ale rad sa pozriem nazivo ako dopadnes s tou astrou..

...M3 sedan jednoznacne zaujimavejsie a praktickejsie auto ako kupecko
 ...M3 sedan jednoznacne zaujimavejsie a praktickejsie auto ako kupecko  ...a ten interier...no orgazmus!...aa som rad ze si nemenil budiky...tieto su perfektne :)
 ...a ten interier...no orgazmus!...aa som rad ze si nemenil budiky...tieto su perfektne :)

jararak napísal:kraken, ale daju, len mame chujove vybavy
kombi jednoznacne najpraktickejsie

jergy_zm napísal:bojím sa že mi naloží. predsa len je to novšie a o dosť, sprevodované do 6q.
 len neviem ci sa ho dockam...
 len neviem ci sa ho dockam...
dethXtreme napísal:uplne dokonale auto...M3 sedan jednoznacne zaujimavejsie a praktickejsie auto ako kupecko
...a ten interier...no orgazmus!...aa som rad ze si nemenil budiky...tieto su perfektne :)
joj...krasa! nech sluzi :)
Kraken napísal:ja som v coupe nosil všeliake sučiastky, narazniky..... a v sedane nič

. Takže som sa pustil do demntáže ramena, lebo celé auto do lisu asi nenapchám. Samozrejme odtrhol som maticu na excentrickom šróbe, takže bez karbobrúsky sa to nezaobišlo, nakoľko nešiel ani vyraziť. Samozrejme vymenil som aj ten spodný silentblok, a keď som to mal už celé dole, vymenil som aj ten veľký predný. Najhoršie to bolo rozobrať. Lisovanie prebehlo bez problémov. Taktiež ani spätná montáž ramena nebola zďaleka taká náročná ako demontáž. Celé to trvalo asi 4 dni, ale robil som len po večeroch , keď som prišiel domov + ak chýbalo náradie, všetko sa muselo presunúť na ďalší deň. Keď som niečo nevedel, mal som mechanika na telefóne, prípadne prišiel osobne a pomohol (ručná brzda.) Takže dnes sa mi podarilo spraviť jednu stranu na komplet - nové silenty, nový tlmič, doraz, prachovka a uloženie. Bol som sa previezť trochu po ulici, no a neporovnateľný rozdiel
 . Takže som sa pustil do demntáže ramena, lebo celé auto do lisu asi nenapchám. Samozrejme odtrhol som maticu na excentrickom šróbe, takže bez karbobrúsky sa to nezaobišlo, nakoľko nešiel ani vyraziť. Samozrejme vymenil som aj ten spodný silentblok, a keď som to mal už celé dole, vymenil som aj ten veľký predný. Najhoršie to bolo rozobrať. Lisovanie prebehlo bez problémov. Taktiež ani spätná montáž ramena nebola zďaleka taká náročná ako demontáž. Celé to trvalo asi 4 dni, ale robil som len po večeroch , keď som prišiel domov + ak chýbalo náradie, všetko sa muselo presunúť na ďalší deň. Keď som niečo nevedel, mal som mechanika na telefóne, prípadne prišiel osobne a pomohol (ručná brzda.) Takže dnes sa mi podarilo spraviť jednu stranu na komplet - nové silenty, nový tlmič, doraz, prachovka a uloženie. Bol som sa previezť trochu po ulici, no a neporovnateľný rozdiel   . Začal som rozoberať druhú stranu, aby sa to to stihlo najneskôr cez týždeň dokončiť, lebo o týždeň už je CARAT, a chel by som tam ísť. Predok bude musieť počkať asi po zraze....
 . Začal som rozoberať druhú stranu, aby sa to to stihlo najneskôr cez týždeň dokončiť, lebo o týždeň už je CARAT, a chel by som tam ísť. Predok bude musieť počkať asi po zraze....