surro, som ti spominal ako som mal creative labs 5.1 v skodovke a pripojene na mp3 prehravac, malo to vsetko, ja vysky, aj zvuk aj basy
inac nemusi to hrat az tak zle
len skoda ze tie tlacidla po case stratia ciernu farbu a su take fialove
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
lenze ty mas aspon cierny interier, si mal vidiet petrikov zlty v jeho m3, az zle mi prislo ked som to vybral a co odtial vypadlo
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
chcel som si aj pelovy filter vymenit, ale zial.. nemal som jeden kluc na odmontovanie kastliku takze to spravim az doma tento vikend sa bude menit olej a tycky a vlastne vsetko co bolo zakupene..
takto to dopadne ked mate v meste totalne kokota ktoremu nerobi problem bezdovodne z 15metrov nacuvat do auta sposobit toto, potom zaradit 1 , zhasnut svetla a odist..
chalan to uz ma ale spocitane.. porusil podmienku, tak pojde naspet tam kam patri
kto mi ale vrati povodny stav neburaneho auta a kto to zaplati? chalanovi uz davno zobrali vodicak, je to miestna "znama firma" a pochybujem ze ma vobec poistku
PLS , kto sa vyzna,, co moze stat oprava a co vlastne mozem/mam robit? riesi to nehodovka - jeho vyjadrenie ze to nieje nehoda ale umysel - mali to riesit nasi miestny zeleny, ale ti sa od toho distancovali asi koli "znamej firme" Tak to riesi Cpt z okresneho mesta + zrejme kriminalka. Je mozne ze vobec dostanem za to nejake peniaze?
BTW: napis na kapote som si spravil asi 2 mesiace dozadu lebo sa mi ho nechcelo cistit.. a teraz sa to uplne hodi..