Dierku? Akú dierku?

Nie, keďže sa mi len včera podarilo auto dostať do garáže, kde je konečne v teple a suchu, tak sa diera neriešila ..na jar ju prebrúsim, natriem odhrdzovačom a natiahnem cez ňu laminát, ak sa auto rozhodnem celé striekať, tak keď bude odstrojené (prípadne, keď ho odstrojím), vyrežem a navarím plech z inej.
Práve že mi bolo ľúto to auto nechať rozpredať na diely, mám taký zlozvyk, že vidím potenciál, kde iný nie

Na tom aute je všetko origo (okrem predku a demnotovanej klímy), napodiv všetko funguje, svetlá svietia, čidlá idú, BC neukazuje žiadne chyby a motor je vo veľmi dobre kondícii a tá origo výbava stojí za to, sa s tým autom pohrať.
A áno, auto je studňa, ktorá si zožere, avšak nie som nadšenec ako niektorí z Vás, čo za mesiac zgenerálkujú celé auto

Auto som si kúpil čisto na hobby, lebo ma baví sa vŕtať v týchto legen ....wait 4 it ...dárnych strojoch

Ak bude dokončené za 5 rokov, ok, ak za 10, no problém, ide o to, že chcem mať v garáži takého maznáčika. Vieš, mal som už dosť BMWčiek a vždy keď som nejaké predal, mi chýbal ten pocit voziť sa v tom (e34,e32). Takže preto som sa rozhodol tak, ako som sa rozhodol.