Na xd by si mal mat všetky 4 disky aj pneu rovnakého rozmeru, konkrétne pri 18" máš 8J et 43 a pneu 245/40/18
Niekde som čítal že sa 19 kolá neodporúčaju dávat na xd a taktiež žiadnú 5er xd som nevidel na 19" ani v cenníku ani v katalogu neni žiadne origo BMW disk 19" a vyššie určené konkrétne na xd modely.
vsak 19 mam aj zapisane a stale vaham ci minimalne 19 alebo ci uz 20ky dat :) ked sa na golfa daju dat 20ky bez problemov 225/30/20 na taku kravu velku musi aj 22 vojst
vitej medzi 4kolakmi vela stastnych km, pekny kusok
a co sa tyka tych gum, ja mam zapisane len 18tky a vsade rovnaky rozmer, tak ci si to nedal len nejaky chytrak pred tebou tam dopisat co mal znamych u PZ SR a vobec sa tomu nerozumel, len chcel mat co najvacsie gumy.
vpredu mam henten rozmer a zadok mam aj zapiasny aj obuty 275/35/18 pisal som so bmw ake 20 alebo 19 sa daju zapisat :) na taketo auto su 18 malinke vsak uvidime :) este stale ho nemam na znackach to bude zaklad porobit veci co svietia co treba pomenit a potom sa mozu riesit hovadiny :)
jj to je dodatocne zapisanie ale ist to musi ked sa na golfa daju zapisat 20ky na hentake auto sa musi cokolvek :) uvidime co mi daju vediet :) inak nejaky podnaraznik na 2 vyfuky sa neda zohnat ?
Zdravim ta Scarp. Sledoval som tvoju temu na vw clube od zaciatku az do konca. Velmi sa tesim ze si zmenil znacku a zadovazil si si tuto krasnu E60. Ako ta poznam tak sa na nej udeju nejake tie zmeny na ktore sa tesime.
Nejake zmeny urcite budu a golfa mam stale to vtom stave je unikat a nepredajne auto :)
Btw. manual mam v nemcine a ani prd tomu nerozumiem mam bezklucove otvaranie zatvaranei aj startovanie ako to funguje to zatvaranie niekedy len prejdem po klucke a zamkne auto a niekedy nespravi nic . Na S mercedesi je stvorcek ktoreho sa treba dotknut na bmw som nic take nansiel ale par krat ked som presiel rukou po vodicovej klucke auto sa zamklo .
prislo mi aj vyjadrenie z bmw ze max 18" kolesa tie co mam nahodene aj zapisane :) vie mi niekto vysvetlit preco na zadok sa daju az po 20" zapisat a na xd len 18 ? nechcem reci ako trpia napravy a podobne na vw klube ma varovali ako znicim vsetko jazdil zimu leto 18ky na 4 golfe a je to v pohodicke uplne a nic autu nieje uz 3 rok :)