... všetko o BMW ...
100RM napísal:a keby siel 40 tak co ? a keby 90 tak co ? Kazdy jazdi jak (si mysli ze) vie. Chalanisko sa vydrbal, tak sa vydrbal, no boze. Snad sa pouci a pri dalsom aute si da pozor. Nikomu sa nic nestalo, auto je skoda, ale su to len plechy, tak co. Vsetci ste uzasni moralisti, by som chcel vidiet kolko z vas je vybornych soferov a jak vsetci jazdite pomaly ...
matyson napísal:
Mylujem kokotov čo si myslia že keď majú BMW tak sú pretekári...
matyson napísal:Je 1 000 000 miest kde sa dá blazniť a nie kde sú ľudia.
Cez dvor je Škvolka sktorej decka chodia na prechádzku...
Zastavaš sa blbečka,ale ak bi zramoval tvoju drahú,mamu,dieťa,tak bi si stále tvrdil to tvrdiš,,no bože,,
Mylujem kokotov čo si myslia že keď majú BMW tak sú pretekári...
Na to treba mať v hlave a nie kojeneckej flaške.
Česť chalanom čo vedia jazdiť,vedia na čo je spojka,r.páka a volant.
birki napísal:steba nieco bude DSC mal urcite vypnute urcite dal plny kotol v polke zakruty a takto to dopadlo .. len mna by zaujimalo kde ty vyuzivas svojich 300 koni... spravil chybu bohuzial..
matyson napísal:Mať 300ps. Neznamená že musíš lietať ako kokot maličkom mestečku.
Mám skoro 300ps.ale po D.som išiel max 190.mám to,lebo mylujem ten zvuk,a ťah keď potrebujem predbehnuť.A auto je na predaj lebo je mi to slabé,chcem niečo živsie,ale neznamená to že zajtra sa budem ukazovať a lietať po meste 160.Pôjdem mimo na Rudno do kopcov, Rematu,alebo zraz kde sa dá viac blazniť.Kde bol ten človek keď bol daky zraz kde mohol besnieť na voľnej ploche.Treba sa ukázať v meste?!
Dám sem zajtra fotku ako som vypadal keď som pobozkal čelné okno a samozrejme len preto lebo magor nedal prednosť.
Mám kamaráta čo má pólku tela ochrnutu lebo piča mu nedala prednosť.
coWon napísal:mylujem je milujem (:
som zvedavy ci sem chalan este nieco napise, hanba mu
Juuuro napísal:Ale toho auta bola škoda
matyson napísal:Dám sem zajtra fotku ako som vypadal keď som pobozkal čelné okno a samozrejme len preto lebo magor nedal prednosť.
Mám kamaráta čo má pólku tela ochrnutu lebo piča mu nedala prednosť.