Takže ku stahovaku pribudol menší a mladší braček. Malo by to byť auto pre manželku dufam že jej to bude stačiť

. Autičko som kupil od kamoša ktoremu som auto občas robieval tak som vedel v akom je zhruba stave. Kedže mu začalo volačo klepať v motore tak už do toho nechcel investovať lebo si kupil druhé auto. Takže autičko som od neho zobral a poskytol som mu jednotýždňové liečenie. Tak som rozobral komplet motor dal som zrenovovať hlavu a povyberal piesty + skontroloval klukovku a ostatok. Na 3tom valci bol prasknutý piest a to vydavalo klepot. Piest som vymenil všetky valce som dal prehonovať vymenil som nové piestne kružky a poskladal naspeť. Retaze + španovak boli menené pred rokom tak isto aj turbo tak tieto veci som nechal pôvodné. Dalej som hned popri tom pretesnil a nastavil čerpadlo. Takže motor bol už OK a prišiel na rad podvozok a brzdy. Predné brzdy boli celkom slušné a zadné trebalo len rozobrať vyčistiť a rozchodiť zadreté paky na ručnú. Na prednej naprave boly vybyté tyčky stabylizatora,tie som opravil a aj zadne silenbloky na ramenách už boli KO tak tie som dal nové. Potom som natrel strmene aj bubny poriadne to cele poumýval a nahodil kolieska ktoré zdedil drobček po touringu

Potom som dal ešte skontrolovať a dopliť klímu u kamoša a bolo hotovo