... všetko o BMW ...
piit napísal:Pekna praca...Dufam ze ta konecne niekde v PP stretnem :-)
Roman320 napísal:Čauko pekné pekné všetci nadávajú na TDS hehe tak tu je jedno z tích pekníchinak tú šišku tam ešte máš?
luky2208 napísal:presne ani ja na moje dnes sa mi síce ozvali silenty na zadnej náprave ale to neni také vážne objednám powerflex a budeNie dal som ju von lebo ked sa zohrial motor tak to hrozne zlenivelo po meste. Nasavalo to horuci vzduch a nechcelo sa my robiť extra box na to.
PS: ja na to auto zatial nemôžem povedať jediné zlé slovo
Roman320 napísal:presne ani ja na moje dnes sa mi síce ozvali silenty na zadnej náprave ale to neni také vážne objednám powerflex a budeinak keď si tam mal tú šišku tak si vybral pôvodný filer nie?
dracik.bmw napísal:Fu precital som ci celi pribeh a musim pochvalit pekne si sa snim vyhral.....Doprial si mu teda vela lasky..Tak hodne zdaru v dalsich upravach..Dufam ze sa uz aj mne podary kupit kombik
luky2208 napísal:toto isté čaká dnes aj mňa :) len asi ešte vyčistím aj celú tú rúru od intercooleru.Trošku som sa dnes pohral a vybral som AGRko.čakal som že bude hodne zanesené ale nebolo to až take strašné.
Hodil som ho doultrazvukovej vane a potom ako vyschlo som ho ofukol sprejom aby bolo ako nové
Arnost napísal:prečo si nedal tie cúvacie do lišty?