... všetko o BMW ...
xtreme napísal:hm.. mne sa tie zlte hmlovky nepacia..myslim ze cele auto je ladene do striebornej a ciernej farby a toto tam strasne kričí.. predtym sa mi to viac pacilo.. ale tak zaklad je co sa tebe paci..
luky2208 napísal:Spravyl som to za cca 10min a do orygo stavu sa to dá vrátiť za 1min. Je to len priesvytná samolepiaca folia. Takže ak sa mi to znepači tak nieje problémA skušal som to aj v hodne hustej hmle a neviem či si to len namýšlam , ale zdalo sa mi že je to lepšie ako orygo
![]()
PS: s tymi žltými hmlovkamy je to auto zdaleka vydno aj ked nesvietia
rosky napísal:Lucky len sa snaz, nech sa ti odmeni svojou spolahlivostou. Dobre sa o neho staras
luky2208 napísal:Kedže je tu pod Tatrami po zime hodne kamenov a aj počas nej,tak som na hranu prednej kapoty nalepil priesvytnú matnú foliu. Uvidím ako bude vyzerať po zime ale pravde podobne ju dám dole aby my cez leto nešpatila.Ak budem mať čas tak 10cm pas nalepím aj nad čelné sklo na strechu lebo aj tam je to sem tam klepnuté od kamena
Kraken napísal:koľko stojí tá fólia? aj mne by sa čosi také zišlo, a úplne priesvitná nieje?
grizly napísal:a tie ledky ala audi maju co znamenat???![]()
luky2208 napísal:Existuje aj uplne lesklá ale ja som chcel matnú lebo lesklá by sa asi poškriabalastalo to parhalierov,tušim 1.5€ pol metra a širka tušim 90cm
Aké ledky maš na mysli ????![]()
![]()
si ma niekde zbadal ?
Mimo napísal::mrgreen: fuha..