... všetko o BMW ...
Dawis napísal:ja napr. ani nedavam puklice (aj ked mam take ako ty) na zimu, radsej prepucujem a strieknem cierne plechy, pacia sa mi cierne kolesa na autach, aj ked ide iba o plechačema to šmrnc SKUS
Foxi318ti napísal:
nechal by som tiez takto... no uz nebol cas na prebrusenie a prestriekanie... na rok chcem taku upravu... cierne plechače do leskleho laku a biele pasiky na gumach ...... taky retro ... uvidime no ... a mozno za rok na zimu budem mat to co mam teraz v lete...
Dawis napísal:ja napr. ani nedavam puklice (aj ked mam take ako ty) na zimu, radsej prepucujem a strieknem cierne plechy, pacia sa mi cierne kolesa na autach, aj ked ide iba o plechačema to šmrnc SKUS
matoE36 napísal:ja robim to iste na svojom tiez ich zbavim vrchnej hrdze a strieknem na novo je to krajsie naozaj ako tam drbat puklice stym suhlasim
![]()
Dawis napísal:disky? zima aj leto?..ku cervenej by isli cierne temne
Foxi318ti napísal:
ja myslim cely look na zimu bude iny a na leto tiez
Dawis napísal:
oooo, len dufam, ze nejdes zvarat a rezat a podob. gadzovinyORIGINAL bude vzdy najkrajsi
tak som zvedavy co mas v plane
johnyfly1 napísal:ja mam natrete na cierno disky ale musim uznat ze s puklicami to auto vyzera omoc lepsie ako bez nich..zial fotku s puklicami este nemam
Foxi318ti napísal:
si blazon?![]()
... ja nenavidim tuning... milujem upravovanie Originalnych BMW do M designu alebo do original BMW tuningu alebo jak to mam nazvat ja neviem ... proste ziaden TUZING u mna necakaj
![]()
![]()
ta uprava sa tyka iba Grill a kolies plus ta koza co mam na kapote... na leto budem mat chromove grill a na zimu cierne cierne budu pasovat s kozou a matnymi plechacmi s bielymi pasikmi pripadne cervenymi a chromove v lete budu pasovat s kolesami ... jasneze tam nebude koza... :) uvidime to su plany mozno to bude celkom inak ...