... všetko o BMW ...
Dawis napísal:compact je 3 dverovy HATCHBACK, ziadne 2 dverove coupe do kt. nemozes dat ani psa do kufra. Osobne som mal stale iba hatchbacky a nemenil by som compacta ani za sedan, ani za coupe, ani za touring
Foxi318ti napísal:
Ja mam compact... a som s nim tak isto spokojny... nevymenim ho ... ale designovo je krajsie coupe... Akurat, ze ja mam psa ktory ma 6kg... v kufri mam kufrik s naradim... nejake handry a kozmetiku ... deku a nepremokavu vetrovku... coskoro pribudne nejaky maly subik... to je vsetko co ja v aute prevazam :) ... Ale... vosiel sa mi tam kamoskin horský bicykel ... co by do coupe nevosiel... to je fakt ... no proste compact E36 je podla mna suprove auto...
davam Ti za pravdu Dawis
matoE36 napísal:zboznujem ludi ktory maju compact :) ja ho tak isto vlasnim a tiez som sa do neho niejako zamiloval tiez som mal moznost to uz menit za ine alebo predat ho no stale ma nieco odradzalo od toho aby som ho dal prec mam ho uz rok a mesiac a nikdy ma nesklamalo vela ludi ma aj odhovaralo lebo zevraj compact nieje bmw..no neviem neviem podla mna je ! :) na zaciatku som tiez v kufry prevazal vrecia cement strierku a podobne cudoval som sa ze tam toho tolko vojde :) teraz bol zase na predaj ale rozmyslel som si to po zime ho dam do kopy co sa tyka exterieru a bude tak tiez krasavec chcem tam dat predny M naraznik sportovy podovozok a 16" elektrony namiesto 15" a snad to bude najkrajsi compact v okoli :) a potom budem uz len cakat na zrazy
Foxi318ti napísal:Ten co tvrdi ... ze Compact nieje BMW je hlupák... A čo je to šodoffka ?![]()
![]()
... to iste čo ma každe BMW ma aj compact akurat ma iny zadok... aaa mne je to jedno . Ja som vysmiaty... ma to nieco cez tonu... 140 koni ... motor fachčí... a kazdy kto miluje BMW mi da za pravdu ze je to auto ktore stoji za pohlad...
matoE36 napísal:
tomu ver ze je to auto ktore stoji za pohlad aj ja mam v keli len ked som bol aj na bmw zraze tak na compatct-ymi stacila jedna ruka presnejsie 2 prsty bol som tam ja a este jeden ale nevadi jeden klubak mi povedal ktory ma 5er "mne sa compact paci..nepredaj to staraj sa o neho a ked ti ostane par rokov a pojdes na zraz ver tomu ze ho budu obdivovat " aaa pokial ide o compact a coupe co sa tyka karoserie tak coupe je mozno o cca 30cm dlhsie neviem presne ale inac je to takmer to iste ja mam sice len 1.6i to ma 102 koni ale aj to staci predbiehat stym viem po dialnici 160km/h neni problem no co viac treba snad este to zrychlenie kusok :) a je to top auto hehe
matoE36 napísal:teraz si to poriadne zamotal :) noo mne vyhovuje moj compact akurat teraz ma kamarat prehovara nech tam dam aspon is-o motor nemam nic proti tomu len nemam motor nemam miesto a najhorsie ze ani casja by som sa nato dal...a zase ked ide o compact e36 je ovela krajsi ako e46 ten mi nesedi vobec tak ako predne svetla tak aj zadne to mi nijak raz nepasuje...
kindlosch napísal:pěkný compact! ty jsi z karlovarského kraje? :)
kindlosch napísal:no vida,já jsem z K.Varů,tak když budeš potřebovat nějaké díly tak se ozvi
kindlosch napísal:+- celé 318ti m42 na díly,pak nějaké motorové díly na M43,M44 , interiérové díly,různé jednotky,přepínače......sraz bysme mohli někdy dát