Zdravím po dlhej dobe... nebol som na klube asi mesiac... a to preto ... pretože sme sa s priateľkou rozhodli byvat spolu. Takze po nastahovani do prazdneho bytu ... bez internetu /iba v mobile/ som sa na klub dostat moc nemal ako a stejne ani cas moc nebol / zariadovanie malovanie atd... no Hellrota som nenechal len tak parkovat... vyuzival som ho a troska i potrapil ... pri stahovani mi pomaha do dnes... vzdy nieco taham este do noveho bytu... potvrdilo sa mi stare zname do Compactu sa toho zmesti fakt hodne... No ale auto sa dockalo konecne po zime i novej masky ktoru mi striekal nie az tak profi lakernik ale po prelesteni to vyzera skvele... pridávam nejake fotky
pridavam este i fotku zo stahovania ... fakt sa tam toho zmesti hodne... napr... dva matrace... plus stol ( rozlozeny ) 4 stoličky z KIKI ... aj cely bicykel
Prílohy
BMW E46 320Ci BMW E39 525dA Touring /EX/ BMW E36 318ti /EX/
v Plzni v BMW autosalone som si chcel kupit BMW velky M cierny daždnik... no nemali tak budem objednavat z netu... no do salonu sa vchadza zo zadu cez cely ich areal... a co tam nestálo?... to najkrajsie BMW
Snazim sa zorganizovat stretko a co najviac ludi s nasimi Bavorakmi... viac na odkaze v podpise: Prosím píšte reagujte idem 2x do roka na Vychod tak si to s Vami chcem poriadne uzit...
BMW E46 320Ci BMW E39 525dA Touring /EX/ BMW E36 318ti /EX/