... všetko o BMW ...
drumx napísal:Mal som podobny problem na m43, ked som mu pridal tak ho dusilo a brzdilo a na volnobeho klesalo az na 600ot. ale neskapalo. Bude to bud kat. alebo lambda. Ja som urobil oboje a uz to nerobi.Takze skus najskor tu lambdu a ked nie tak moze byt upchaty ten katalyzator. Tu lambdu skus hoci aj jazdenu zohnat vymenit a modli sa aby ti sla odtocit, moja isla ale rozoberali sme s chalanmi asi 3 potrubia kym sme odtocili nejaku.
drumx napísal:Podla mna to bude na 99% ta lambda. Tiez mi to na volnobehu skapinalo ako tebe a vykon ziadny. Takze zozen druhu dobru a skus prehodit. Vysledok budes mat hned. A inak aj moja bola odblankovana na jednom kabli tak ako keby sme mali ten isty problem.
SurrendeR napísal:novou lambdou nic nepokazis![]()
mozme len dufat ze to pomoze.. aj ked osobne myslim ze je to inde
SurrendeR napísal:zatial som stale nedostal odpoved na otazku: co vsetko islo pri vymene parohov dole ?
johnyfly1 napísal:a skusal si aj odpojit bateriu nech si nacita nanovo hodnoty?
SurrendeR napísal:takze bud ti volade fuci vzduch, alebo je fakt lambda zla.. v pripade ak to predtym skratovalo, tak jednotka vyhodnotila ze lambda je zla a nebrala ju do uvahy. teraz moze byt lambda zla takym sposobom ze ju este bere do uvahy ale ked su zle hodnoty, tak to blbne..
v kazdnom pripade:
odpoj lambdu a skus bez nej,
zapoj lambdu a pozri diag.
ako som uz povedal, novou lambdou nic nepokazis
preistotu otestuj tesnost vyfuku..