... všetko o BMW ...
Jurica13 napísal:nezabudni, ze na BMWklube su ludia co ti najdu nieco aj na novom aute![]()
pekna M5!!!
BA-Romčo napísal:
Moc sa mi to nepacilo ale uz som si na to zvykol.............
cornetto napísal:Ake mas subjektivne pocity z M5? Porovnanie oproti S4 2,7 BiT.
Jurica13 napísal:nezabudni, ze na BMWklube su ludia co ti najdu nieco aj na novom aute![]()
pekna M5!!!
cornetto napísal:Tak e39 M5 ma lietadlo pod kapotou, to sa neda porovnavat s audinackym motorcekom, ten zvuk, to je droga. Sam mam e39 taku slabsiu M5 :) aj ked ju idem onedlho predavat, tak ma zaujimaju rozdiely v riadeni, radeni a podobne..osobne pocity
cornetto napísal:Viem viem, dokonca ked som kupoval 540i, tak som si aj tu S4 obzeral, nieje to zle, ale ta 540i V8 s AMA upravenym vyfukom bola neskutocna, ten zvuk.. nekomentujem :) ked budem mat ine auto urcite dam porobit vyfuk aj zvody do AMA Pezinok, chalani robia neskutocnu robotu.. bude mi luto predavat 540i ale nejako to prezijem hadam.
cornetto napísal:Ake mas subjektivne pocity z M5? Porovnanie oproti S4 2,7 BiT.
sopeko napísal:
to nemozes porovnavat, v audine to hvízdanie turb nema chybuale nie, som zvedavy na porovnanie ked si natom dost odjazdil, teda okrem toho ze s S4 sa nedalo driftovat ako s M5
BA-Romčo napísal:........No určite uz do ineho auta ako je BMW nepojdem..........
foxik666 napísal:Romanko som rad ze si pochopil ze jedine BMW ...:)a samozrejme Mko je Mko :)