... všetko o BMW ...
tomasbmw napísal:dobre auto, ale preco to ma len 1 stierac je to vplyvom silneho protivetra ktory ho odtrhol?
M1R3C napísal:Wuááu ďalšia ///M5 pekne to tu ide horeToto neni tá koloťočiarská čo bola na predaj na autoba***.Eu ? Tuším bola z Košíc ak sa mílim tak sry ..Ale nádherná je chce to viacej foto a neaké video by bodlo gratulujem
![]()
Inak čo tak urobiť ///M zraz a natočiť neaké zaujímavé video Maiki
weerdontko napísal:
ja tam vidím dva stierače...len neako inak
jararak napísal:tak vela pojazdnych km zelam
nepozdavaju sa mi vodicove dvere (odstavaju od blanika), kapota (pretrca cez blatniky) a ten podivny naraznik (co to je?), co sa s nimi udialo?
jararak napísal:nevidel som este m5 predlift v tej farbe takze mi troska nesedel ten naraznik, doteraz som si nikdy nevsimol tie lipka narozdiel od mpaketu
to co sa mne vidi je na 3. foto, dole je medzera na dverach vecsia nez hore a taktiez kapota je taka "zapadnuta"oproti blatniku, ale je mozne ze to len foto skresluje a celkovo ta farba troska nevdacna z tohto hladiska, taktiez vyzera byt ina farba(odtien) dvery od blatnika
rebuss napísal:gratulujem :) az v duplovom pribehu som zaregistroval ze si vymenil kombajn za M5 :) cim ta tak e61 nahnevala ze "uz nikdy viac" ?
rebuss napísal:teraz pozeram ze ci mi j*be ci co :) neviem preco som myslel ze to je foxikov novy pribeh :) kazdopadne krasna M5
jararak napísal:nevidel som este m5 predlift v tej farbe takze mi troska nesedel ten naraznik, doteraz som si nikdy nevsimol tie lipka narozdiel od mpaketu
to co sa mne vidi je na 3. foto, dole je medzera na dverach vecsia nez hore a taktiez kapota je taka "zapadnuta"oproti blatniku, ale je mozne ze to len foto skresluje a celkovo ta farba troska nevdacna z tohto hladiska, taktiez vyzera byt ina farba(odtien) dvery od blatnika
ownstyle napísal:
su to AC schnitzer podnarazniky, predok aj zadok