... všetko o BMW ...
Vlado Behun napísal:
Dakujem. Presne to su tie next zmeny, ktore planujem: Brzdy, pneu a mozno casom aj podvozok. Iny som este neskusal, no custom urcite nebude horsi, ako seria (aj ked verim, ze ani ta nie je zla od M-werke).
Patrik: kupil som aj komplet listovanie v imitacii/edicii Piano Black (tusim tak sa ta leskla cierna vola), takze verim, ze to sa lupat nebude. Mal som povodne hlinik/titan.. (a stale mam na volante), a ten sa teda rovnako, ako Tebe, supe. Tento diel musim dokupit este.. Takze nie, nestriekal som. Poznam ludi, co si to striekali, no po dvoch-troch rokoch posobenia mrazu a slnka je to ako zo "second-handu", .... neviem, ci je to kvalitou prace, alebo kazde DIY tak dopadne, radsej som volil cestu original dielov.
blesk napísal:Nadherne a funkcne na tych CSL BBS- och a slickoch
Mr.S napísal:
jj, hlavne ked je kazda guma ina![]()
![]()
Vlado Behun napísal:Ten slick bol len tusim nudzove riesenie pneu cetra S_ringu, lebo M3D praskla jeho povodna pneu :-) a nemali ziadnu v jeho rozmere
Vlado Behun napísal:nie
Vlado Behun napísal:S 300HP+ urcite, no so znackou to je este otazne, ... no .... myslim, ze ak vsetko dobre pojde, v stredu prepisujem a garaz opat plna koni;-)