Chcem si zobrat 335i/335d, to auto chcem uz od 2006 ked vysli prve kusy a kedysi ho Peppo este mal a vozil som sa na nom.. Neskutocne by mi Nissan chybal, je to brutalne auto s neuveritelnym potencialom uprav do aleluja.
Uz som planoval aj stroker kit na 2.2 (cca 1800E komplet) , tym padom hned kovanie a take civilnejsie TOMEI 256/256 vacky, s tymto turbo vykon okolo 420-430k, potom uz treba len GT3071R(nove cca 1200E) a vacsie vstreky 800cc SARD(tie uz mam kupene).
Ale je to totalne zbytocne, momentalne s komplet interierom sa 80-170 drzim zarovno GT-R, potom uz objem neojebes...
Odisiel mi boost controller, na Ringu s aktuatorovym tlakom ked som mal cca len 280k som dal 2:39.2 (so spolujazdcom) , dalsi problem bol ze viskozny samosvor nestihal a nemohol som ist ziadnu zatacku pomalsiu pod plynom a este suchali kolesa, toto vsetko je uz vyriesene a verim ze to auto ma potencial so spravnym vodicom na casy pod 2:20..
Brzdy su tiez predimenzovane na to auto, 4piestik vpredu 345 kotuc a EBC Yellowstuff , vzadu brzdy z 300ZX, odvetrane EBC kotuce + EBC Yellowstuff. Nechci vedet kolko to vsetko stalo