... všetko o BMW ...
Stefo1248 napísal:peknééé fotečky,aj autičko.Inak mam čierne výplne dverý kožene,aj predok aj zadok ak by si chcel.Aby to takto nekričalo že su tam ine sedačkydam ti ich lacno
matus22 napísal::shock: paráda.....![]()
máš tam nejaké podložky? ak hej kolko
Fuxxo napísal:pekne fotky spravil mino![]()
aj auto vyzera super, len by som predok trosicka posunul dole :-) ale super.. aj tie hmlovky, este som to nevidel, ale vyzeraju kruto
Demkowicz napísal:odkial si zohnal tie celoplosne krytky na hmlovky? aj ja chcem take a jakoškaj len karbonove za 140 € som nasielProjektorove hmlovky mam aj ja a v tom narazniku to vyzera peckovo takto t
michaltt napísal:popici fotky aj auto, dories vyplne a
Esence napísal:Než začnem reagovať tak len UP pre nenormálne foto prijal by som niečo podobné k E65![]()
No ale prejdime k téme. Mne osobne sa to tiež páči tak ako to je, určite je to v prvom rade niečo INÉ. Teda aj keď nepriamo ale skoro by som to nazval "individual" a prečo vlastne nie ? Veď tých kombinácii je dnes neúrekom. Samozrejme ako hlavná vec v mojom prípade je, že krémová alebo inak povedané béžová je u mňa TOP ! Jednoducho stelesnenie elegancie a luxusu. O psychike farieb, ktoré zväčšujú alebo naopak zmenšujú priestor nehovoriac. Pre mňa je to