... všetko o BMW ...
mr.68 napísal:Nejaké hodnotenie podvozku po dvoch týždnoch užívania, autíčko riadne stvrdlo až príliž by som povedal na naše cesty, treba si asi na to zvyknúť.. ale ovládanie o dosť lepšie presnejšie bez nakláňania ide okamžite za volantom a sedí to nádherne, fakt aj vo vyšších rýchlostiach sa posunuli limity trošku vyššie, niektoré zákruty na R1 zo zc do nr čo som sa bál chodiť rýchlejšie tak teraz krásne s prehladom sa dajú prejsťčiže spokojnosť čo sa týka jazdenia, akurát si musím dávať pozor kam idem lebo som už pár krát šuchol spodok, ale aj na to sa dá zvyknúť. A čo sa týka vzhladu je to sila čo spraví pár centi k zemi s autom... A na zraze na Dobrej Nive sa mi asi podaril zázrak v slalome.....prvé miesto som absolútne nečakal neviem kolko to ovplivnil podvozok ale ked som videl tie M3 pripravené jazdiť slalom tak mi len sliny tiekli a bol som zvedavý na porovnanie časou. Ale s tým že vyhrám som ani teoreticky nepočítal keďže auto váži 1780kg....
nadro napísal:tak tak ako čítaš pofikal. Darmo je to štvorkolka.
TomTomZH napísal:
oooj tak to ja sa idem hambit niekde do kuta za to moje![]()
michaltt napísal:pekne to mas, pozoroval som ta v spataku cely cas. A ked sa cakalo pred arealom, mal som chut ti ten subak vythnut z auta![]()
Neskutocne ma bolela hlava a este k tomu si musel vypeckovat hudbu tak ze mi skakali okuliare na palubovke+ moj pes mal amok z toho rezonovania
TomTomZH napísal:stary ty si pofíkal M3 ?
mr.68 napísal:
noo podarilo sa mi to nejakým zázrakom![]()
inak tie kola čo máš na fotkách si dal Tónovi?? či on má rovnaké? to sú 18" ?? vyzerajú dosť dobre chcelo by to skusiť na mojom