paradne foto tam, jak je ta foto, ze dvihanie zadkov, tak tam mi pride kus mozno az moc vysoky.. ale stalo to neni taky vysoky jalovec jak som mal ja prednedavnom
takze konecne som nasiel svoj pribeh zapadnuty prachom...co je nove?no akurat to ze auto zvladlo cestu cca 1800 km do a z hr zaco som nan hrdy avsak ma serie nejake cvakanie od motora ktore sa prvy krat prejavilo po carate ked som prisiel domov.robi to len pri zohriatom motore a podla otacok to zrychluje a spomaluje a je to niekde pod sanim pri motore to je pocut.ak niekto ma tusuenie co to je sem s nim no ale spat k teme nejake foto z vyletu... ubytovanie
skoda ze som nevidel aky cln priniesol a ake auto urcite fanusik
tie fotky na tom útese sú presne tie čo chcem z chorvátska aj JA!!! VEEEELMI PEKNE....gratulujem autu a aj soferovy ... to je proste chlapské... nebáť sa a zobrať aj tak staré auto na dovolenku - žiaden tempomat, 300 eleketronických pi..vín a pod.... o mesiac idú posledný 2ja členovia e36 crew bratislava do chorvátska , tak snáď nám všetko výjde tak pekne ako tebe.. okrem toho ťukania, ale to vyriešime
Ako som ti uz vcera hovoril ta e21 z ke co stala vedla mna pri apartmane ma zabila.lebo ani nevyzerala z vonka v nejak uzastnom stave.skoda ze som ju nestihol odfotit nez odisla.to mal niemto odvahu ist tam s tym.a tukanie sa neprejavuje ani vzdy.za ppslednych 3000 km som to pocul tri krat.to ma serie ze ani tk neviem ako niekomu ukazat ked to nerobi stale...