Diely konecne doma.huraaa...zajtra co to porobim a v utorok skladam...dakujem trom ludom co v tom maju prsty.jednemu za kontakt,jednemu za pracu a jednemu za vtipne vyplnanie okamihov cakania
Zabavy bolo az az...obzvlast niektore komenty pritomnych nemali chybu...kazdopadne dotiahnem par detailov a zajtra to poskladam.potom naraznik bude asi v priebehu buduceho tyzdna a potom zostavam na vode a vzduchu...,v lete hrdza a bude to podla mojich predstav...
vypada to velmi dobre ta lakovacka,kamos daval teraz kapotu predne blatniky a naraznik no otras ,mohol by si mi napisat cenudo pm a co vsetko si daval striekat,chcem si spravit obraz o cenach.Dik prajem skore poskladanie
keby neboli na svete kokoti ako ja tak by ludia ako lakernici nemali co robit...nejebol som ten lak uz totizto som strkal ten mali cudlik do ktoreho sa srobuje smerovka a samozrejme ta dierka je o dost mensia kedze je v nej farba a lak a nezosmikol sa mi z toho noz a jeb asi 5 cm po laku...no parada nastastie tupou stranou nie cepelou tak snad to pojde zalestit...a ked nie aspon mi to nebude tak luto ked ma skor ci neskor niekto odre alebo suchne alebo nieco...tak snad sa mi uz zajtra pri skladani nic podobne nepodari
ale aspon je to komplet prichystane.zajtra nahodim,zo spodu ponatieram proti korozii a do stredy snad vyschne...ak bude pekne,pridem ak prsat tak sorry