je to super že to už je zložené a jazdí to,zmákol si to celkom rýchlo a s tou pomocou to nestojí za reč tak by to mali robiť všetci tu z klubu kebyže som z ba určite prídem aj pomôcť fyzicky ale som rád že som pomohol aspoň takto držím palce do budúcna už to len časom dať po vizuálnej stránke dokopy a bude to super
tak urcite ze dobre...akurat parkuje pred robotou...strasne sa mi rano nechcelo vstavat...ale vsetko funguje ako ma akurat mi dnes preblikli rano zasa svetla tak to asi fatk bude to rele.nastastie uz ho mam doma tak len prehodim...myslel som ze to bolo svetlami lebo tieto mi to este neurobili ale dnes tak jemne hej...ale inak si musim zaklopat ze funguje vsetko ako ma...som zvedavy co povie na 300km a cca-20 kazdy den na startovanie buduci vikend ale snad bude suhlasit...este premeram nemrzku ale mala by byt do viac ako -20 takze nebude snad problem...tesim sa na haldy snehu
ja praveze idem na sever respektive na liptov a viem ze tam haldy su...mam tam informatorov na dvore je tlko snehu ze vyssie auto je tam zaparkovane a nieje ho z boku cez kopy snehu vidiet
tak mozno zalezi kde lebo otec tam je akurat a ma tam vyse metra na dvore...pls ked to odhrnies sravi ti to kopy cez dva metre...ved potom odfotim a urcite sem nieco dam...buducu sobotu idem
sa neviete ozvat...je tu dost snehu ale od vikendu nesnezilo...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
ja som sa ti ozval ak si nezabudol...ja s ruzomberkom ratam ja budem v takej doline medzi kopcami takze snehu kopa a zima ako v rusku.dnes tusim 21 o 9 rano mi otec vravel ked som s nim volal...no tesim sa strasne...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
dog, aj som sa chcel ozvat, lenze viac menej ani nebol cas, a aj tak som bol bez bavora, a tiez len v piatok doobedu.. a to som ta otravovat nechcel.. a ani dohodnuty sme neboli, tak by to vyzeralo mozno divoko, ze nazdar, som tu v lm, dojdi