bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
tak zasa to stoji na bode mrazu.cas mi nejako nedovoluje pokracovat v projekte tak asi musim zasa pockat do vikendu...ale aspon doma robim na naarazniku.uz niesom tak daleko...mam skoro vsetko tak cakam na nahodenie...
tak ked bude aj lak tak mozno z vonka aj hej nakolko bude mat origo bosch svetla a nie depo...ale inak asi ani nie...a lak urcite nebude tak skoro...budem v tom pocite ze uz bolo buchnute.ale neverim tomu,ze to bolo prvy krat...urcite uz ma co to za sebou...ako skoro kazde auto...len keby som nemusel sediet v praci a kym pridem domov je tma...v garazi nieje elektrika takze ani svetlo takze moc toho neurobim cez tyzden
no neponahla s tym sa len ukludnujem.keby nebola praca a dalo by sa spolanut na ludi tak by to bolo hotove uz minuly tyzden...ale davam si zalezat aby bolo vsetko poriadne prichytene a spravene
super za chvilu sa opat jazdi aj tak si myslim ze na to, ako si uz chcel pomaly rozpredavat auto na diely, tak si to dal dokopy v rekordnom case A presne ako hovoris: co si nespravis sam ti druhi nespravia tak poctivo...