ano mas pravdu 36 je pakete velmi pekne auto ktore ma smrnc...kazdopadne tej mojej je dnes koniec...
o 16 na krizovatke ako sa vchadza do biskupic som s vyradenou rychlostou presiel cez semafor na oranzovu,niekde zo zadu sa vyrutila sanitka tak som kukol ze kde je a jak som kukol pred seba auta stali.skocil som na brzdy a stocil to prec ale stihol som vytocit len polku auta...nakolko to bola octavia tak on zadok vysoko,jap redok nizko nemohlo to dopadnut niako inak ze som ja trafil jeho def.zonu a sebe samozrejme az nad nu takze od prasknuty naraznik a ja no pozrite si prilozene foto...som uplny idiot a kazdy,kto sí to pri pohlade na foto povie vobec mu to nezazlievam...neviem co s tym,neviem kto by sa na to mohol pozret nemam nijakeho mechanika co by vedel zhodnotit skody a povedat mi cca sumu a tak takze neviem...nemam garaz ale nastastie som si jednu zatekajucu pozical tak aspon tak no...neviem co mam robit kazdy,komu sa to uz stalo urcite vie,o com hovorim.vobec neviem premyslat a nechapem to.keby som robil sprostosti,nahanal sa jazdil nebezpecne ok ale pri takejto blbosti?samozrejme ja na vine takze poistovna nic a neviem co s tym.s mojim prijmom prilis nedokazem usetrit na opravu takze fakt neviem co mam robit...som idiot a som si to vedomy...chcel som si len splnit sen ktory som mal asi 8 rokov a teraz neviem ci to bol dobry napad...predosle auto mi zrusili,ze som zastavil na cervenej a napalila do mna dodavka...odvtedy pri oranzovej nebrzdim a teraz zasa takto...je to tak uz s tym nic neurobim ale na auto som si pozical takze platim uver...a auto rozbite...skvely pocit...co s tym?to sa pytam za posledne dve hodiny uz 1000-ci krat sam seba a nemam odpoved...je mi to strasne luto,auto mam strasne rad,paci sa mi a teraz neviem co s tym...naj je ze zajtra som s nim mal ist na dovolenku.parada neviem co teraz ci ist na dovolenku inym autom alebo co?ale asi sa idem odreagovat a nechad si to ulezat v hlave...ak sa aj pustim do opravy tak to nebude tak skoro hotove,takze budem dost dlhu dobu bez soferovania...proste nemam slov koncim...musim si to cele rozmysliet a nejako sa dohodnut sam so sebou.srdce hovori ze musi byt ako predtym ale rozum je na pochybach...no uvidime...slubene foto:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us