... všetko o BMW ...

mal si radšej prísť ku mne to zavariť podla mna
  mal si radšej prísť ku mne to zavariť podla mna uvidime necham to tak mesiac ved aj tak furt prsi a skontrolujem to...
 uvidime necham to tak mesiac ved aj tak furt prsi a skontrolujem to...
matyson napísal:Takze sadlo,super som rad.

takze tak teda snad uz potom bude konecne koniec.kazdopadne ma prekvapila spotreba 140 dialnica,100 mimo mesta,60 mesto a kazdy den kratke trasy cca 40 km plus 6 a 6 na dvojke cez ten tankodrom a spotreba cca 7,5...a zistil som ze na veyron sa nechytam.tymto pozdravujem pana kollara ktory si mysli ze je pan sveta lebo sedi v aute za milion eur...tak potom snad pridu aj nejake foto a na chvilu pokoj s vymenami a konecne aj nejake stredajsie stretko na ktore sa chystam uz hodnu chvilu
 takze tak teda snad uz potom bude konecne koniec.kazdopadne ma prekvapila spotreba 140 dialnica,100 mimo mesta,60 mesto a kazdy den kratke trasy cca 40 km plus 6 a 6 na dvojke cez ten tankodrom a spotreba cca 7,5...a zistil som ze na veyron sa nechytam.tymto pozdravujem pana kollara ktory si mysli ze je pan sveta lebo sedi v aute za milion eur...tak potom snad pridu aj nejake foto a na chvilu pokoj s vymenami a konecne aj nejake stredajsie stretko na ktore sa chystam uz hodnu chvilu 
 ...ale nakolko ma cakaju ine vydavky necakane tak snad to pojde...tymto prisevkom by som chcel zaroven pozdravit toho
 ...ale nakolko ma cakaju ine vydavky necakane tak snad to pojde...tymto prisevkom by som chcel zaroven pozdravit toho   zakomplexovaneho kokota
 zakomplexovaneho kokota  co potreboval moje cierne ladvinky a tesnenia okolo okien...dufam,ze mu ruky odhniju a bude mu zatekat do truhly. tak ludia davajte s bacha lebo uz aj taketo veci sa kradnu...foto no aj to urcite pride
  co potreboval moje cierne ladvinky a tesnenia okolo okien...dufam,ze mu ruky odhniju a bude mu zatekat do truhly. tak ludia davajte s bacha lebo uz aj taketo veci sa kradnu...foto no aj to urcite pride  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
HAZARD napísal:uz som rozmyslal ze si nalepim na okno letak:
na nahradne diely,
ceny dohodou,
v pripade vlastnorucnej
demontaze zdarma
 sory ale dobre si to napisal...
 sory ale dobre si to napisal...