takze dovolenka za nami.zatial sa co to porobilo a to opravili sa hrdzave miesta na dverach,vymenil sa aj druhy stit za zadnymi brzdami a vymenili sa zadne ulozenia ramien.ani tie,kde sa nastavuje geometruia takze hura na geometriu.zistili sme ze odklon zadnych kolies je rovnaky na oboch stranach takze za opticky rozdiel zjavne moze naraznik,ktory asi nieje uplne presny na oboch stranach,anstavila sa zadna zbiehavosta na prednej nevydalo,lebo po kazdodennej 6 km dole a 6kim hore po rozkopanej ceste (kopu kanalizaciu) isli predne capy do teplych krajin...a nakolko som ich uz kupoval davno ale nevymenil a mal som och 300 km od seba tak som ich ani nevymenil.ide sa na to v stredu a vo stvrtok opat geometria...asi predam oblicku lebo v robote nechapu,ze niektory chcu z vyplaty aj zit a nie zivorit

takze tak teda snad uz potom bude konecne koniec.kazdopadne ma prekvapila spotreba 140 dialnica,100 mimo mesta,60 mesto a kazdy den kratke trasy cca 40 km plus 6 a 6 na dvojke cez ten tankodrom a spotreba cca 7,5...a zistil som ze na veyron sa nechytam.tymto pozdravujem pana kollara ktory si mysli ze je pan sveta lebo sedi v aute za milion eur...tak potom snad pridu aj nejake foto a na chvilu pokoj s vymenami a konecne aj nejake stredajsie stretko na ktore sa chystam uz hodnu chvilu