... všetko o BMW ...
koumak napísal:Pravdu povediac vobec nie som prekvapeny, myslim si ze inzerovany motor ani neexistoval. Dufam si ich aspon poriande sfukol a hlavne toho pana menezera tam
SurrendeR napísal:OMFG![]()
![]()
![]()
kkti jebnuti ...
starynovy napísal:Uz ta moznost kupit rovnaky "premiovy" motor za jeho realnu hodnotu a sam si ho dat dokopy aby si vedel na com si, nieje realnejsia?
Maco napísal:chcel som napisat preco si si nenechal vlastny motor a nespravil tam komplet GO ked uz je to auto pre teba take dolezite? nehovor ze to do litra nespravis takyto obycajny motor... Lebo kupit kokocinu za 400-600e na palete a nevediet nic o tom mi nepripada ako najstastnejsi deal zivota ked to vyzera ze si z toho auta napichany a nechces sa ho tak rychlo zbavit.
ViktorDDD napísal:dost uletene ceny, minule na vrakaci sa ma pytali ci neviem niekoho kto by chcel M52ku komplet nastrojenu za 350, akurat to bola 23i (bola este v aute, dala sa vyskusat, komplet s prislusenstvom a kabelazou)
starynovy napísal:Severni bratia ich maju niekolko po 400.
ViktorDDD napísal:som nepisal ze tam mas davat 2,5ku, len pre porovnanie po com bezne tie m52ky idu, a nie ze 6kil za holomotor
(btw. prave v madarsku to bolo co som pisal :) ak chces mozem ti preliezt madarsku inzerciu)
Dendo napísal:Skoda ze neuvazujes nad b25 :-) ale chapem to, chcel som ti ponuknut moj byvaly m52b25 ktory potrebuje akurat kruzky zrejme. Ze by si si ho dal dokopy. Aj ked mam s nim plany ale reku mozno keby si ho chcel tak by som ti ho posunul. Ale sam si nejsom isty ci sa ho vlastne chcem zbavit
Dendo napísal:Predam ti k nemu aj turbčik + zvody ak chcesale az po carate
, tam este chcem jazdit momentalny setup, teda nie ze chcem ale musim