No hoši, spravil som si trip, ktory skončil paradnym fiaskom
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Napisem to tu v skratke a nizsie cely pribeh, nech si precita kto chce co chce
V skratke:
Pridem -> M52B28 s 100tkm predany, maju nejaky s "200tkm"
Stav: Olej meneny dva roky dozadu, olej bol podstatne pod minimum, chybalo mu viac nez 1.2l -> chladiaca fajna hrdzava, tiez jej nebolo dost -> motor z vonka strasne zapraseny a pokapany/netesny kade tade, minimalne tak jak moj stary
Start: -> Klepanie hydrostelov jak o dušu, po 20 min stichli, potom znel vcelku fajn...
ALE..Cena tohto klenotu? 600e + vymena za moj, podotykam HOLOMOTOR
Ako vzniklo cele nedorozumenie? Na bazosi tento srackvoy motor NENI inzerovany->inzerovany maju ten predany m52b28 s 100tkm za 700e ( o ktorom som sa s nimi cely cas bavil ) + telefonicky dohodnuta suma 600e s tym ze mu dam moj stary..foto prikladam
Zaver pribehu: Motor som samozrejme nekupil. Som sice blbec ale nie az taky, aby som kupil vyteceny holomotor ktory zere minimalne olej a o ktory sa nikto nestaral za podotykam 600e

( Ak sa mu to podari predat za tu sumu mu prisaham bohu aj vyfajcim

) ...Jedine plus : Odkupil odomna moj rozfajceny motor za 100e ( Vanos, drziaky, olejovu vanu a olejove cerpadlo som si nechal )
Vydavky : 40-50e benzin, 17e dialnicna, jedlo pitie 20e. Cize zarobil som 10e, that´s how you do business
----------------
No hoši, co vy na to? Poviem vam ze som riadne nasraty :) Dlhši kompletny pribeh napisem vecer, teraz makam si zahrat hokej aby som trošku odbural agresivitu