Noooo ako trapne to nebolo az tak velmi, lebo som ich obehol a rolloval som este 1000-1500m a hladal som ako tak priehladny usek na odstavenie auta

Trapnejsie bolo ked mi dosiel benzin chlapi
No k teme..je mozne ze som taky krepy a dal to do dvojky, raz sa mi to stalo, to som siel okolo 125-130, pustal som spojku a hned trhlo a zablokovali kolesa, stihol som stlacit spojku. Tu to vobec take nebolo, ziadne trhnutie ani nic, ale zas bola vyssia rychlost, na 3ke okolo 6000ot => 140kmh, tak je mozne ze to ani nestihlo trhnut a skrypnut gumami a rovno sa odjebat.
Druha varianta je ze mi skocil rozvod a tretia ze sa rozlucil diff, comu aj dost verim ze sa stalo. Ked jebne diff moze roztocit motor na take otacky ?
No jo, cez vikend idem do NR a pustim sa na to, pozriem valce lampičkovou kamerkou, zhodim sacie potrubie, pozrem sa na ventili a hned budeme mudrejsi. Plus vypustim olej z diffu, som zvedavy kolko odtial vytecie, to by mohlo tiez co to naznacit..
Inak, pasuju hlavy aj z inych 6 valcov ci mi treba kupovat m52b28 hlavu ? Popripade da sa generalkovat hlava? Co vsetko to obnasa? ...No jo..podrobnejsie toto budeme riešit po vikende, ked budem vediet ako na tom som..
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)