... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Re: [E46 M3] kačo - AUTOGLYM predvádzačka (str 17.)

Piatok, 20. Apríla 2012, 17:34

Chlapci je to cista zavist lebo keby ste na to mali tak aj vy si date do aut plyn a robite ramena ze nie a Kaco sa moze smiat ludom co maju velke objemi a jebu tam lowe za beno jedna radost a on to dava za polovicu s tym istym vykonom poznam aj vykonnejsie auta co maju plyn a je to parada a vykon ziadna strata napr. (E39 M5, Audi W12 6.0) a tieto auta nemaju chalani co rano na pumpe rozmyslaju ci natankuje za 10 alebo za 15 eur takze ja by som povedal ze je to uplne v poriadku.

Inac Kaco ten tvoj ponik M3 je po tej Autoglym kure na tych foto ako nove auto z linky pred 3 minutami spustene :o
LSD hrkalka

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a

Piatok, 20. Apríla 2012, 17:48

Lil_Ego napísal:
Chlapci je to cista zavist lebo keby ste na to mali tak aj vy si date do aut plyn a robite ramena ze nie a Kaco sa moze smiat ludom co maju velke objemi a jebu tam lowe za beno jedna radost a on to dava za polovicu s tym istym vykonom poznam aj vykonnejsie auta co maju plyn a je to parada a vykon ziadna strata napr. (E39 M5, Audi W12 6.0) a tieto auta nemaju chalani co rano na pumpe rozmyslaju ci natankuje za 10 alebo za 15 eur takze ja by som povedal ze je to uplne v poriadku.

Inac Kaco ten tvoj ponik M3 je po tej Autoglym kure na tych foto ako nove auto z linky pred 3 minutami spustene :o

nehnevaj sa na mna ale toto moze napisat len dement...
to ako keby som napisal ze "keby mas ty paniaze tak si kupis stelovak a riadne hodis auto na zem" nebolo by to od veci?
Kazdy da peniaze tam kde chce...niekto do auta, niekto do plynu, niekto do rodiny, niekto do domu atd...
To ci si kupis to alebo hento na auto nie je o tom ci na to mas, ale o tom ci to chces :wink:
Kaco chcel plyn, tak ho ma. Ja som chcel stelovak, tak ho mam...kazdy podla svojho gusta :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Piatok, 20. Apríla 2012, 18:07

ako vidim kazdi na bmwklube zaraba 4500e mesacne a na ranajky si dava 20eurovky s maslom , tak vam lezi ten plyn v zaludku? A CO? snad nebude platit 1,77e na benzin, takto moze auto pouzivat kazdy den, boze , uz prestane bo sa to neda citat

... clovek sa ma snazit USETRIT a nie co najviac minut,,,, sak to nedava zmysel?
Nissan GTR

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Apríla 2012, 18:31

spawner: +1 :thumbup:
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

germancars
Kraj: Bratislavský

Piatok, 20. Apríla 2012, 19:36

kupit si auto ktore ma cca 340 koni, zerie kombinovane 10 litrov ..a dat tam plyn to je take...slovenske ..

ako keby pri prevadzke Mka islo o tych par eur ktore sa usetri plynom..ja nemam nic proti plynu ale plyn v eMku je totalna dehonestacia znacky M power.. a kto nevie co znacka M power znamena nech si nastuduje historiu ..tie auta su take drahe a cenene lebo je to pojem a maju za sebou uspechy v realnych zavodoch..to nie je 540i ...tam by som na plyn nepovedal ani pol slova

nabuduce si kupte porsche a dajte si tam plyn... a nalepku dozadu LPG..to je presne ono...
Naposledy upravil/-a germancars v Piatok, 20. Apríla 2012, 19:57, upravené celkom 2 krát.

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Apríla 2012, 19:41

jj toto planujem kupit si porsche a dat tam plyn... aby takych zarytych ako teba slehlo o zem od zlosti :mrgreen:
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

ice.blade

Piatok, 20. Apríla 2012, 19:44

mat Mko tiez si tam necham namontovat plyn a pouzival by som ho ako normalne auto na dennodenne jazdenie do prace, nie kazdy si kupuje Mko na to aby sa na nom povozil 20x rocne, cackal ho v garazi a buchal sa do prs ake auto mu tam stoji...

MiňoZA
Auto: e36 325i qp

Piatok, 20. Apríla 2012, 19:47

Tak, niekto jazdi na plynovom Mku a denno-denne si ho uziva za par supov a niekto ako ty ma
germancars napísal:
uspechy v realnych zavodoch

a jazdi 20x rocne, no bez nalepky "LPG".. enjoy

cumic
Auto: ex E36 323i coupe
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 20. Apríla 2012, 20:03

germancars napísal:
kupit si auto ktore ma cca 340 koni, zerie kombinovane 10 litrov ..a dat tam plyn to je take...slovenske ..

ako keby pri prevadzke Mka islo o tych par eur ktore sa usetri plynom..ja nemam nic proti plynu ale plyn v eMku je totalna dehonestacia znacky M power.. a kto nevie co znacka M power znamena nech si nastuduje historiu ..tie auta su take drahe a cenene lebo je to pojem a maju za sebou uspechy v realnych zavodoch..to nie je 540i ...tam by som na plyn nepovedal ani pol slova

nabuduce si kupte porsche a dajte si tam plyn... a nalepku dozadu LPG..to je presne ono...

Novodobo nastudovana historia: http://automix.atlas.sk/tuning/723931/g ... -na-svete-

Zamysli sa nad sebou prosim ta!

EDIT: slevin: to je pravda, ale G-POWER ma tiez svoje meno na trhu... alebo radsej nic lebo sa to tu zase zvrhne (myslienka vymazana)

kačo prepac za OT... M-ko paradne, zavidim :thumbup: Autoglym pouzivam tiez a mozem potvrdit kvalitu ze rozumnu cenu!
Naposledy upravil/-a cumic v Piatok, 20. Apríla 2012, 20:48, upravené celkom 2 krát.

slevin

Piatok, 20. Apríla 2012, 20:30

cumic ale germancars spomenul, realne zavody, nie nejakeho "vytuneneho slona" ala m5 gpower :)
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

hessy

Piatok, 20. Apríla 2012, 20:58

poniektorym jedincom tu fakt dobre zajebava to sa tu uz fakt neda ani den bez toho aby tu furt niekto do niekoho ci niecoho nepicoval, nezjebaval atd.... :mrgreen: nechapem co je zle nad plynom dokonca ani v Mku nepovedal by som ani pol slova keby to tomu motoru nejako skodilo alebo neviem co mu to robilo uz by ste sa fakt mali spametat... osobne si tiez dam do auta lebo som pojebana socka podla clenov BMWKLUBU a bude to V12 nech vas vsetkych rozjebe od zlosti lebo znicim nadauto a majstrovske dielo BMW pritom je to len pojebane auto

revenge

Piatok, 20. Apríla 2012, 21:17

:shock: :shock: Akože tiež nechapem M3+LPG.Bud chcem M ko ako vyslo s fabriky alebo ked chcem ekonomiku si kupim Corsu 0,1 ECODRIVE LPG HYBRID.Ci to mam chapat akoze ze mam byt vysmiaty ze jazdim na mku o polovicu lacnejsie,so sporakom v kufri a super hrejivim pocitom?

Pozrite si mobile.de na predaj 1234 M3 a az jedna ma LPG to hovori myslim za vsetko vivat slovakia pani :thumbup:

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 20. Apríla 2012, 21:32

germancars napísal:

:mrgreen: tak to si vychital

osobne si myslim ze tiez v Mku nema co plyn hladat , proste to pani v nemecku navrhly na vysokooktanovy benzin a to sa tam ma davat.Proste kupit auto co je povazovane za vrchol BMW co kedy vyrobilo , stoji to auto pekny balik penazi tak nik nemoze povedat ze nema 1.6Eura na benzin

Inak nadherna M3 ta farba je velmi krasna , dufam ze bude robit len radost :thumbup:
Naposledy upravil/-a //MPower v Piatok, 20. Apríla 2012, 21:45, upravené celkom 1 krát.

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Piatok, 20. Apríla 2012, 21:44

revenge napísal:
:shock: :shock: Akože tiež nechapem M3+LPG.Bud chcem M ko ako vyslo s fabriky alebo ked chcem ekonomiku si kupim Corsu 0,1 ECODRIVE LPG HYBRID.Ci to mam chapat akoze ze mam byt vysmiaty ze jazdim na mku o polovicu lacnejsie,so sporakom v kufri a super hrejivim pocitom?

Pozrite si mobile.de na predaj 1234 M3 a az jedna ma LPG to hovori myslim za vsetko vivat slovakia pani :thumbup:

trosku mimo... nechapem preco ked chce niekto jazdit ekonomicky si musi kupit corsu??? To ze sa vozi na M3 a za phm plati ako na 2,0D je podla mna super a rozhodne nie na vysmech.

revenge

Piatok, 20. Apríla 2012, 22:00

Ja si teda kupujem auto srdcom to co je na M tak cenene je originalita a maximalne zachovanie povodnych parametrov.LPG v M je podla mna bastlenie,to auto ma dušu,auru M modelov a keby som vedel ze mam vzadu plynovu bombu mohol by som jazdit aj zadara,usmev na tvári by som veru nemal taky ako na uplne origo kuse.To je moj pohlad na vec,to ze si tam dal LPG je jeho vec.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 24 neregistrovaných