... všetko o BMW ...
Lil_Ego napísal:Chlapci je to cista zavist lebo keby ste na to mali tak aj vy si date do aut plyn a robite ramena ze nie a Kaco sa moze smiat ludom co maju velke objemi a jebu tam lowe za beno jedna radost a on to dava za polovicu s tym istym vykonom poznam aj vykonnejsie auta co maju plyn a je to parada a vykon ziadna strata napr. (E39 M5, Audi W12 6.0) a tieto auta nemaju chalani co rano na pumpe rozmyslaju ci natankuje za 10 alebo za 15 eur takze ja by som povedal ze je to uplne v poriadku.
Inac Kaco ten tvoj ponik M3 je po tej Autoglym kure na tych foto ako nove auto z linky pred 3 minutami spustene
germancars napísal:uspechy v realnych zavodoch
germancars napísal:kupit si auto ktore ma cca 340 koni, zerie kombinovane 10 litrov ..a dat tam plyn to je take...slovenske ..
ako keby pri prevadzke Mka islo o tych par eur ktore sa usetri plynom..ja nemam nic proti plynu ale plyn v eMku je totalna dehonestacia znacky M power.. a kto nevie co znacka M power znamena nech si nastuduje historiu ..tie auta su take drahe a cenene lebo je to pojem a maju za sebou uspechy v realnych zavodoch..to nie je 540i ...tam by som na plyn nepovedal ani pol slova
nabuduce si kupte porsche a dajte si tam plyn... a nalepku dozadu LPG..to je presne ono...
germancars napísal:kupit si auto ktore ma cca 340 koni, zerie kombinovane 10 litrov ..a dat tam plyn to je take...slovenske ..
revenge napísal::shock:Akože tiež nechapem M3+LPG.Bud chcem M ko ako vyslo s fabriky alebo ked chcem ekonomiku si kupim Corsu 0,1 ECODRIVE LPG HYBRID.Ci to mam chapat akoze ze mam byt vysmiaty ze jazdim na mku o polovicu lacnejsie,so sporakom v kufri a super hrejivim pocitom?
Pozrite si mobile.de na predaj 1234 M3 a az jedna ma LPG to hovori myslim za vsetko vivat slovakia pani