... všetko o BMW ...
jkk napísal:skontroloval by som MAF, tlaky turba, vstreky, zanesenie katov...po chipe je dosiahnutie vyrobnych hodnotu dobry vysledok
jkk napísal:tak auto aby dosiahlo vobec vyrobcom uvadzane hodnoty musi byt v 100% stave co pri e46 je uz takmer nemozne, dalej musi byt velmi, velmi, velmi dobry kus medzi volantom a sedackou + podmienky a hlavne presne meranie...kedze, bez urazky, pochybujem ze je splnene hoci len jedna polozka z hore uvedeneho, preto povazujem cas po chipe zhodny z udajom od vyrobcu za dobry vysledok...v teoretickej rovine by mal byt lepsi to je jasne ale po tych rokoch a km....
nadro napísal:Ja by som skôr povedal, že po chipe by mal mať troška lepšie výsledky ako od výroby.
Skôr sa tu natíska otázka, či ten chip bol košér a bol ozaj kvalitný. Ale tak či tak treba skontrolovať hore uvedené veci.
Želám Ti veľa šťastia.
starynovy napísal:Tu si benet pride na svoje, dalsie diesel ktory uz ani po chipe neda seriu.Ja vam neviem pani ale kazda nafta co som mal, aj ta nestastna 2.5TDI s prasknutym piestom dala to co je v knizke a prazdnou nadrzou vo vlhkom pocasi aj lepsie. Mas to pokazene jednoducho. Diesel nieje dojebana 318iS s 3mm zabrusom na vacke pod zdvihatku. Pokial nejazdis dlhodobo na patoky ze ti trysky ostavaju piesty a ventily zalepene sadzami z EGR tak si to ide svoje stale.
banned napísal:Skus mi vysvetlit, ako moze diferencial buchat po zstaveni - ked nie je v pohybe, kolesa, ani kardan... Starynovy ty neryp do mna, lebo si nebol merat auto, ktore meranie som ti chcel zaplatit, ale si vedel, ze to taky vykon nema, tak si nesiel merat...
Junior napísal:niečo nebude v poriadku![]()
![]()
google vraví, že 318d má zrýchlenie 0-100 za 10,8 sekundy.A keďže ja mám chip, tak ja musím mať určite pod 10 sekúnd a nie 11,64
čínska "diagnostika" vypísala nejakú chybu v palivovej sústave, ale moc jej neverím, keďže to je nejaká uni OBDII scanner...
Každopádne, auto je v nízkych otáčkach, do cca. 2000 rpm také ťažkopádne, no nie úplne mŕtve. A od 2200 rpm "potlačí" do sedačky. Je to celé také čudnéNestretol sa niekto s niečím podobným?
6kamil6 napísal:Asik to uz kat mal za sebou...
6kamil6 napísal:
ja nejsom isto ten pravy na davanie rad, no co viem tak moje v serii zacalo turbo tlacit az medzi 1800-2000 rpm, a po odstraneni velkeho katu uplne ozilo a ide skor a ochotnejsie do otacok. Asik to uz kat mal za sebou...
Junior napísal:Uvidíme, dnes išlo auto ku "doktorovi Flashovi"
PetoK napísal:No neviem,mam velmi silny pocit ze ten motor je proste slaby caj...
F!0d0r napísal:Nepribral si?