Ja som nekupoval nove listy, vymenil som s jednym klubakom, ktory mal cierne a chcel chromove
Premyslal som aj posledne dni celkovo co s exterierom, a zatial s nim nebudem nic asi robit. Celkovo uvidim teraz ked nahodia zadny naraznik, co to bude. Lebo cervena je super farba, pekna..ale ked lakujes diely, netrafis ju presne, lebo ju casom slnko vytaha a je bledsia, taka malinova. Preto som aj nedaval povodnu farbu, ale som chcel aby mi po prelesteni skenerom oskenovali farbu a dali ten odtien. Vybralo 2, jeden z Aston Martin a potom celkom sedela aj ta povodna, ktoru ale pocitacom este dali dopocitat, aby bola bledsia, ako je zvysok karoserie. A potrebujem dat do laku kapotu. Uvidim, ako sadne farba na ten zadok a podla toho uvidim co s tou kapotou, lebo je okamienkovana..
Mpacket predfaceliftovy vyzera super zozadu, ale spredu ma nejako extra nebere. Na pofacelifte ho spravili dokonale, ale tu je taky..divny. Ked tak, isiel by som do performance packetu front, zadok Mpacket a prahy asi tiez performance.

Lenze svietilo by, ze to bolo lakovane a bolo by vidno iny odtien.
Tu vidno tiez ako bolo povodne cervene seriove a dorabali predok a je tmavsi.

Tu zase vidno, ze bol zadny naraznik meneny..

A to nechcem, takze by so musel dat celolak, co nemam teda v plane, nakolko to je dailycar a ludia nevedia parkovat a hned by som to mal doskrabane..
Uvidim celkovo, co budem dalej robit. Urcite dalsie leto budem jazdit na inych kolach, asi na tych Breytonoch (asi take, ako su aj tu na tych cervenych trojkach) a premyslam, ze ci 18 ci 19. Ak 19, muselo by to ist aspon o 2cm nizsie..Kolesa budem riesit teda urcite, ale narazniky asi necham zatial tak

Mozno casom ked uz budu aj tie kola tak mi prepne a spravim packet+celolak, 19tky poriadne konkavy, dozadu aspon 265ky a bude to vyzerat popici, ale buduci rok pojdu prachy do bytu, takze skoro to asi nebude, jedine ze by sa mi zacalo extremne darit, ze by som nevedel co s peniazmi

E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler
daily MB GLB 2021
E90 330i EX