... všetko o BMW ...
banned napísal:Aj ked je to diesel, FiAT, nie opel...
130kW v pohode staci, 0-100km/h 8,5s a 225km/h maximalka, slusne udaje, 2,5ka motor, asi spolahlivy, prijatelna spotreba. Moze byt.
PAN BAAAAAca napísal:Chalosi.. Cena 9.500 kym sa nepreda co mam vyhliadnute.. Zajtra opravim aj ab
Miloš_330i napísal:Ak som to dobre pochopil, auto bude na českých ŠPZ, takže regitračnú daň nerieši. Inak to druhé je pekné. Napríklad ja mám v sebe zakódované, že 545i / 550i je taká malá M5 a bez M paketu je podľa mňa to auto nezaujímavé.
gabikh napísal:ak ti automat vyhovuje, manual ti bude vadit a po prechode z komfort sedaciek na sport sedacky budes banovat ze si spravil krok spat... ja ma tiez komforty, skusal som nedavno sportove ale nechytaju sa na komfortky bohuzial ani zdaleka, hlavne chybajuci dofuk, menej pohodlna sedacka, komfortna opierka hlavy mi tam chyba a dost mi tam chyba lomene operadlo, na sportoch je strasne daleko, ako na kazdej beznes sedacke a t je vec ktora je citelna. odporucam si najprv skusit v sport sedackach pojazdit aby si to vedel porovnat s komfortami. a este 15000 + nejaka 3000 za prihlasenie je dost vysoka cena za 3/2007.... napr len toto http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw ... 90158.html lepsia vybava, komfort sedacky, automat, viac ako tri roky novsie, menej km a len 1000e viac