... všetko o BMW ...
michaltt napísal:sekery su na kazdej druhej e36. Takisto ako style 5`s a pod. Toto bude vynimocne. Ved pockajte ked to obuje...s podlozkami a dropom to bude clean.
Su to OEM disky, konkavne a k modrej pojdu este viac ako k tomu touringuKazdopadne je to vec vkusu a v ramci sceny dogg urcite nestupil vedla.
pre inspiraciu :
michaltt napísal:sekery su na kazdej druhej e36
Dogg88 napísal:Pre mna su dolezite nie len kolesa ale aj Stance...toto vacsina klubu neriesi. Vacsina klubu postavi auto na pekne kolesa a svetlu vysku alebo fitment proste neriesia.
Ja ked nieco robim tak to vzdy taham do posledneho detailu. Zacal som s tym pri Golfe a nehodlam s tym prestat![]()
Avenger napísal:![]()
neviem podla mna sa moc nehodia najlepsie vyzeraju na 46 alebo 90 umna len sedan/tour na coupe mi nepasuju vobec ....
podla mna te sekery boli lepsie ale hlavne nech sa tebe pacia....
michaltt napísal:sekery su na kazdej druhej e36. Takisto ako style 5`s a pod. Toto bude vynimocne. Ved pockajte ked to obuje...s podlozkami a dropom to bude clean.
majro napísal:podla mna tieto disky co teraz ma su dost okukane, lebo ich vidno pomaly na kazdej druhej e9*, ale tym, ze to dal na e36 je to vynimocne ano, ale bohuzial, pre mna disky okukane..