... všetko o BMW ...
cornetto napísal:veľmi pekný tour Matyson, chválim... a tá výbavaE39 3liter diesel v tejto výbave v dobrom stave nájsť za dobrú cenu, to je luxus, si sa nahľadal čo?
musím dojsť pozrieť a pokochať sa výbavou Matyson :)
jararak napísal:ty mas elektricky zatvaratelny kufor? pekne vyzera ta stropnica, aj ja si skusim taku zohnat :), to kridelko vyzera dobre, kedze sa mi nejako hnusi Mpaket u e39, aerodynamic by bol velmi ojedineli. co to je vlastne za farbu, podla popisu som myslel,ze bude zelena, ale ono to je nieco medzi sivou a modrou. btw navi uz mas mk4? divne, ze pri tej vybave mas kablovi telefon :), tie okna maju nejaky zmysel?
jararak napísal:ty mas elektricky zatvaratelny kufor? pekne vyzera ta stropnica, aj ja si skusim taku zohnat :), to kridelko vyzera dobre, kedze sa mi nejako hnusi Mpaket u e39, aerodynamic by bol velmi ojedineli. co to je vlastne za farbu, podla popisu som myslel,ze bude zelena, ale ono to je nieco medzi sivou a modrou. btw navi uz mas mk4? divne, ze pri tej vybave mas kablovi telefon :), tie okna maju nejaky zmysel?
matyson napísal:dame kavu,pokecame,pokochame![]()
dik chalani,je to parada auto,pohodlie,luxus,tichucko len motor pocut ked mu dam do pece,ale najviac ma tesi ta hudba v aute,to sa neda porovnat co som mal v 540ke.
co ma najviac stve je el.kufor luxus co zatial nefunguje.Stlacim tlacitko zavriet a pocut len motorcek ale kufor sa nezavrie![]()
Vraj tam je aj napln myslim ATFko,chcem to mat funkcne
spec napísal:Gratulujem,vyzera neskutocne dobre ten interier je skoro na vlas rovnaky ako mam ja okrem navigacie,a tel.Farba je nadherna ešte som taku nevidel.Dufam že niekedy uvidim na zivo a omacam ju![]()
Asi poriadny rozdiel z 4,4 na 3,0D hmm?
KONNI napísal:uz len jedna vec mu chyba ,M62B44 a jedesno ale beztak krasny kombajn
Maco napísal:
Neviem ci si si vsimol ale ked je pekne zahriaty a pridas tomu tak to v urcitych otackach znie ako V8 :) mne sa ten zvuk velmi paci :) a pritom nenavidim naftove zvukyHudbu mas asi tu najvyssiu co ? Zavidiiim :/ Mam len CD+6 nokia repro