ako si spokojný s tými výbojkami do xenónov? už si to nahodil lebo ja tiež špekulujem a každý mi hovorí že to svieti lepšie a otec čo menil v x5 ma presviedča že nesvieti
este to nemam nahodene, kruzky svietia - to bol jediny dovod preco som zobral aj vybojky lebo uz jedna trosku slabsie svieti ale nic hrozne...takze nie som az tak nuteni to hned riesit ale buduci tyzden to hadam vymenim...
funny s kruzkami pokracuje...lava stale svieti bez problemov ale vypadli prave pre zmenu...uvidime ci naskocia opat kym ich uz dam konecne vymenit alebo nie...moze tam byt problem aj inde?
Aj nejaka pocitova zmena po vymene lambdy? Ja som stale rozobraty, snad to dam dokopy do vikendu ten interier a ta stretavka by sa uz patrila ak bude pocasie .
nejake drobnosti sa budu riesit: - zadny snimac vysky (konecne som nanho nezabudol - kupujem ho uz od kedy mam auto ) - stierace - sadu tesneni na turbo hadice, to je zo serie preventivnej udrzby
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
raz pocujem ze cistenie je zbytocne lebo sa aj tak vysti len "priechodny stred filtra" a zanesene kraje ostanu cize efekt na par sto km...nahrady ze su tiez blbost ze to vydrzi par tisic km, odstranenie ze je este vacsia hlupost (ale vydrzi dlho ) a ze jedine original
najradsej by som ho dal niekde poriadne vycistit ale kde
Vo Vŕbovom je servis, kde to čistia ozónom. Keby som riešil DPF, tak toto by bola asi prvá najreálnejšia možnosť. Kamoš tam bol s Accordom a tuším platil +- 150e, vraj záleží od auta.