jkk napísal:no ja chcem aby urcite kruzky svietili stale aj pri pripadnom us drl
nie som si isty, ci to bude bez dodatocnej montaze nejakej elektroniky mozne...Pokial mas modul FRM (pozeram, ze mas r.v. 2008, takze tento zrejme uz nemas), tak urcite nie, pokial mas FRM2 (najpravdepodobnejsie), tak ten to pravdepodobne tiez nezvladne, pokial mas FRM3/NFRM tak tam by to mozno slo, je tam toho mnoho na nastavenie, ale neviem ci aj toto...
Hugino napísal:Neviem ako je to pri E9x, ale pri E39 keď máš nakódované DRL to funguje nasledovne : pri polohe svetiel 0 ti svieti len DRL, čiže diaľkové na +- 20%, pri polohe 1 sa ti k tomu pridajú AE + svetlá vzadu a pri 3 svietiš normálne.
To ano, ale predpokladam, ze kedze ma svetelny senzor, nechce s prepinacom narabat nic a nechat ho na "auto"...V rezime "auto" funguje US DRL u mna tak, ze cez den samozrejme dialkove na slabsi vykon, ak sa zotmie tak sa prepne na xenon + AE... Samozrejme, ak prepinac svetiel prepnes do parkovaciek, tak budes svietit aj dialkovymi aj AE, ale prides o pohodlie svetelneho senzora...