Tak po dlhsom vahani a rozhodovani a sledovani som sa rozhodol predat svoje druhe bawo E36 325i a ist do niecoho vacsieho.
Rozhodol som sa pre E39 328i najlepsie manual. Nechcel som velmi ist do 8 valca, necitim sa financne na zivenie takehoto motora.
Po podani inzeratov som dostaval rozne ponuky na vymenu, alebo cenovu ponuku
Najzaujimavejsia ponuka prisla od klubaka, vymena za E38 740 iL.
Ale kedze potrebujem auto na kazdodenne pouzivanie zvazil som, ze je to prilis velka lod pre mna, tak som zostal pri E39.
Nakoniec sa zbehlo vsetko velmi rychlo a v sobotu som predal doobeda svoju 3ku a hned isiel po 5ku a uz ju mam doma.
Zhruba pred mesiacom som obzeral jednu krasnu ciernu 5ku na nete z BA, bola aj rozumna cena. Ale potom sa predala, tak som hladal dalej ale nic velmi na vyber nebolo.
Ale zrazu pred 3-4 dnami vybehla zase na nete. Ako som hned predal auto volal som majitelovi dohodol sa na cene aj zo zimnym prezutim a islo sa po nu.
Velka vdaka patri MarianE34 a Stefovi, ze isli so mnou a samozrejme aj mojej drahej a Stefovej Nike za podporu.
Takze nieco o aute :E39 528i manual
Ročník 1998
Cosmoschwarz metalic

milujem ju
Digitalna klima
4 x elektricke okna
Central aj na dialkove
ABS
ASC
este daco z tychto bezpecnostnych veci, ale neviem presne, musim prezistit
Alu disky original 17 palcove letne s dobrymi gumamy ale sipakmy, hucia jak traktor
Alu disky original 15 palcove s novymi zimnymi gumamy
Laktovka
A zvysok popridavam ked sa prestanem tak velmi vytesovat
Zavady zistene na mieste :Zle otvaranie prednej kapoty (dnes opravene)
Nejde stahovanie zadnych okien ani zo zadu ani z predu
Nesvieti zadne prave svetlo, teda svietia vsetky okrem hlavnych, teda ked zapnem svetla. Ostatne ide.
Dost lieta kulisa radiacej paky
Dnes som sa bol trochen pohrabat v aute a nasiel som dalsie zavady. Tie rozpisem zajtra a pridam aj fotky k tomu.
Pripravovane opravy o ktorych zatial viem :Vymena pelovych filtrov (keby ste ich videli odpadnete, dodam foto zajtra ) OBJEDNANE
Vymena vzduchoveho filtra ( to iste co pelove ) OBJEDNANE
Vymena oleja a filtra - OBJEDNANE
Derava na 4 miestach hadica sania medzi vahou vzduchu a klapkou - OBJEDNANE
Oprava zadneho svetla
Oprava kulisy radiacej paky
Vymena sviecok
Vycistenie skrtiacej klapky
A samozrejme pojde sa na diagnostiku a aj ku kamosovi na zdvihak skontrolovat podvozok a tak, co bude treba sa bude menit.
Pripravovane upravy, ale az po vymene a opravach toho co treba, aby bolo auticko v dobrom technickom stave :
Vymena prednych svetiel
Oblepenie vnutornych list na palubovke a okolo radiacej paky
Druhy volant
Zadny M packet naraznik
Predne hmlovky
M5 zpetaky
Nove letne gumy (nie tieto huciaky )
Folie na zadok
Druhe radio, chcem to s velkym displejom 2 dinove ( ale ta cena

)
Mozno, ale len mozno znizenie, to sa este poradim s niektorymi ludmi z fora
A uvidi sa co este casom porobim