... všetko o BMW ...
Mimo napísal:#-o jajjj aké majú ET tie límcové?? podla mňa sú dosť vonku...
Stefo1248 napísal:http://www.autobazar.eu/sk/75jx16-h2-5x120-et18-id1226261.html
herri13 napísal:Nebojte chlapy, nemam 15 rokov, jaska, ze ich zalozim aj na predok aj na zadok a mozno vsetky styri a povozim sa a az potom sa rozhodnem, ak to bude na prd seriem na ne.
Nebojte.
mareko258 napísal:vidim ze nie som sam, kto riesi uz na zaciatku zimy ,ake kola hodit na leto, ja tiez hladam na nete kazdy den, si uz robim zalusk na daco fajnove na leto, bo 17ky su uz prec co som mal, tak dufam herri budes mat stastie........
herri13 napísal:
Diky, posnazim sa aby do leta boli, teda jari, nech vybehnem s peknymi kolamy.
.fox. napísal:Prepáč, ale ani jedny!Podľa mňa BMW vyrobilo veľa pekných diskov. Zameral by som sa skôr na origo. Osobne by som radšej počkal na výhodnú kúpu 17" (napr. styling 22, 23, 24 or 39), ak chces niečo iné, pozeraj napr. po diskoch z E46. Určite je z čoho vyberať, máš na to celú zimu. Aj 16" budú fajn, ale pol 3 mesiacoch zistíš, že sú malé. Kolesa robia auto, toľko môj názor
herri13 napísal:Chlapy vy ma seriete, aj tak z toho neviem ci daco bude je tam rozmer disku 9Jx16H2 ET15, neviem ci to nebude moc na predok, zadok myslim, ze bude ok, ale predok![]()
![]()