... všetko o BMW ...

Mimo napísal:pekne pekne.. ale ako píše dráčik.. tiež som vždy montoval AE pred stlíčko... resp.ja osobne to dávam už do toho plastu čo je spojený s predným sklom
PS: ak máš čočky, tie sklíčka tam nepotrebuješ...viď napr. môj príbeh
držím palce, len tak ďalej...

Dogg88 napísal:Super pokracujes...
Cierne smerovky tam daj kukni sem ako to ma BlackMW na svojom viewtopic.php?f=18&t=1841 sadne to tam ako rit na serbel

Chcel som ich aj ja namiesto mojich cirych ale z dovodu blizkeho predaja auta sa nato uz kaslem...Ale keby si ho chcem nechat tak ich dam urcite
 Chcel som ich aj ja namiesto mojich cirych ale z dovodu blizkeho predaja auta sa nato uz kaslem...Ale keby si ho chcem nechat tak ich dam urcite 

MuadDeeb napísal:Sewas, blahozelam k autu. pozeram ze aj ty si si doniesol z Mnichova, tak ako ja. Takze vela stastnych km.

. Vdaka pegass325. Len jeden problem maju, gumy maju rozmer 205/65 R15 a su tam na tesno ked vytocim volant, neviem ci to pojde ich tam mat. Asi ich budem musiet predat a zohnat 60ky. Kua a pritom su fajne a este k tomu mi zacali hucat zadne loziska, takze mozem menit. Ale auticko bude pekne aj ked len s 15kami.
 . Vdaka pegass325. Len jeden problem maju, gumy maju rozmer 205/65 R15 a su tam na tesno ked vytocim volant, neviem ci to pojde ich tam mat. Asi ich budem musiet predat a zohnat 60ky. Kua a pritom su fajne a este k tomu mi zacali hucat zadne loziska, takze mozem menit. Ale auticko bude pekne aj ked len s 15kami.