... všetko o BMW ...
H@wk napísal:podla mna ta nemaju co pindat ked nepouzivas AE ako denne svietenie
ci ?
chico69 napísal:podla mňa Inscene písal práve o používanie AE na denné svietenie.. aj ja som to tak myslel. AE nemožeš používať na denné svietenie či už je to LED alebo CCFL. Ale na túto tému sa tu už niečo popíslo inde.
A zelení by ťa mohli sprdnúť aj za montáž AE tuším.. nemal by si proste robiť žiadne zásahy do svietidla.
a čo sa kolies týka, tak môžeš dať na auto iba ten rozmer, ktorý máš zapísaný - žiadny iný.
jedine že si dáš dodatočne dopísať ..
tie predné dymové smerovky by podľa mňa mohli dosť kričať na striebornom aute - to isté sa týka prednej mriežky. Aj keď na tom Dragunovom to nevyzerá až tak zle.. ale napr som videl čierny grill na facelifte a tam sa mi to moc nepáčilo (swandes má tento prípad)
Inscene napísal:..mam ae ako denne svietenie a nieje problem automaticky sa mi to zapina ked zapnem motor... nic ine len kruzky su pustene
pochybujem ze ti da policajt pokutu za to ked nebudes mat zapisane 205/50 a budes ich mat na aute pricom je to vytlacene na dverach...takze tak ..
k tomu ciernemu neviem..ja by som radcej skusil biele ; )