... všetko o BMW ...

....jasnee,tento rok by som chcel dake zrazy konecnepobehat,minuly rok som nestihol ziadny skrz mojej prace
 ....jasnee,tento rok by som chcel dake zrazy konecnepobehat,minuly rok som nestihol ziadny skrz mojej prace  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

cez zimu sa ide robit naprava zadna a ak boh da,vymena motora za m20b25 s povodnej m40tky
 cez zimu sa ide robit naprava zadna a ak boh da,vymena motora za m20b25 s povodnej m40tky ešte sa pochvál s hmlovkami
  ešte sa pochvál s hmlovkami   dúfam že som neprezradil prekvapko
  dúfam že som neprezradil prekvapko   ale bude to šmak podľa mňa...
  ale bude to šmak podľa mňa...  
 noo ate lišty su pekne,sa mi to lubi,ale som minul kilometre šmyrgla sakra
 noo ate lišty su pekne,sa mi to lubi,ale som minul kilometre šmyrgla sakra  ide to do penazi
 ide to do penazi   zajtra ma čaka naprava,dnes som to postavil na nohy a vytiahol par veci,zajtra xcem ramena vyhodit
 zajtra ma čaka naprava,dnes som to postavil na nohy a vytiahol par veci,zajtra xcem ramena vyhodit

ultrainvest napísal:paradna tricka! nasiel som ju prave kvoli tej elektrickej streche... ak da boh, za par dni idem po takehoto cabrosa do zahranicia, az na tu pridrbanu dan, ale tak co sa da robit, ked ju milujes, nie je co riesit :)
tke34vt napísal:Parada, parada, parada, tie svetla s hmlovkami budu BOMBA!
To si do nich asi daval folie, ze?