... všetko o BMW ...
gabikh napísal::D zacinam si pripadat ak samomluvecale ak by to niekoho zaujimalo, dneska oprava DVD mechaniky -vymena svojpomocne cca jedna hodinka prace :)
arcteryx napísal:
Dôvod výmeny?
gabikh napísal:pravdepodobne odisiel laser
arcteryx napísal:
A nemenil si optiku? Nevyslo by to lacnejsie?
Necitalo Ti to vobec alebo to len blblo? (ako mne)
gabikh napísal:mne to neslo vobec stalevypisovalo ze mam vlozit navigacne DVD, tak som objednal celu mechaniku za 80 eur z BMW vymenil a hotovo:)
arcteryx napísal:
Aha, tak to zase nie je az tak moc...
Ja mam problem s tym, ze mne pri kazdom novom DVD disku s mapami vypise divnu hlasku, ze mam v sebe DVD disk s inym systemom ci co (neskor to mozem pozriet presne) a ze mam restartovat jednodku. Tak ju restartnem a hned ho vezme. Ale ked vlozim spat predosly disk (napriklad pri zmene z disku 3 na 2 a potom spat na 3) tak to vypise opat. Toto mi robi len pri mapach 2013, vsetky starsie rocniky idu vpoho.
voMacK napísal:
to je ficurka map 2013...chyba nie je na tvojom prijimaci.robila to aj 2012..a tusim aj 2011..proste od tej verzie, co prisla na troch diskoch...
gabikh napísal:fuuha no tak toneviem ja mamnove mapy 2013 a estesomich neskusallebo som ich pozical kamaratovi takdufam ze to pojde normlane,alebo ked taksiniekde zozeniem starsie mapy lennetusim kdekedvsade iba nove:/
runder napísal:musíš všetko fotodokumentovať kámo![]()
Polpy napísal:Další poriadny motor na klube :) vitaj a vela štastných km bez nehody:)