... všetko o BMW ...
Ľuboš PP napísal:A jazdi opatrne...Tvoja prvá zima so zadným náhonom, keď sa nemýlim?
Gabber napísal:Takze po dksom case pridavam zopar foto z mobilu. Auto je rucne napastovane a vylestene, pripravene na zimu, prezute..
Pred nedavnom som vymenil olej a filtre a spravil som jednu s mojich planovanych uprav, teda oprava ZKW svetiel. Teraz mam ine ZKW ale s projektorom Hella, ten uz sa nevypali.Svieti to paradne, v noci sa mi normalne vyjasniloTymto chcem podakovat aj TT-SIMIKovi za jeho pomoc a rady.
Do konca roka uz dufam stihnem nahodit ten predny a zadny Mpaket a AE.Uz by to bolo skor len mam v praci trosku problemy![]()
Co sa tyka AE chcel by som sa vas spytat co by ste poradili? CCFL alebo LED?Zlte alebo biele?Najskor som chcel biele LED, ale teraz vaham, ked som si precital zopar nazorov na fore, dost to svieti a zase necem aby to kricalo ze to neni origo..alebo?Vas nazor?
Gabber napísal:Veru mam stale dilemu..pohravam sa s myslienkou ze tam dam ccfl a nebude to take do oci bijuce.Musim to este niekde poriadne pozriet ako vyzera ten xenon s bielou a so zltou. Bielu som uz videl vela krat,len zltu moc nie.
Vidis?nenapadlo ma ozivit aj pneunabuduce uz na to nezabudnem. Toto uz bude druha zima. Minuly rok som mal prvu zimu na mojom prvom aute a hned na zadnom nahone. Nebol ziadny problem, dokonca som sa vystveral aj tam kde predok nemal narok