... všetko o BMW ...
Gabber napísal:Takze sa objavili komplikacie. Po sobotnajsej vychadzke mi z nicoho nic pocas jazdy z podvozku vysla dost hlucna rana a potom dalsie..kovove zvuky..pozeral som nic som nezbadal.K tomu sa potom pridala skripajuca zadna brzda. Ked to pozrel moj dvorny mechanik tak ze tu brzdu musi pozriet a rozobrat a potom zisti co s tym je no a rovno si aj vsimol ze mam zlomenu zadnu pruzinu..to sposobilo tu ranu..tak teraz budem zopar dni bez afta...hovoril ze tie pruziny su dost velka slabina u E46
mareko258 napísal:pekne , ja som ti toto iste daval robit pred par mesiacmi a je to neskutocny rozdiel , dzrat ten volant teraz v ruke, ako keby si sedel v inom aute.....kde ti to robili????kolko to stalo???
Gabber napísal:Mareko presne ako pise Spider, je to od Dtomika. A dohodol som sa s nim tak ze mi posle novy volant ja si ich prehodim a potom mu spet poslem moj stary..za novy som dal 120. po kolko sa s nim dohodnes ze odkupi tvoj stary to uz s nim pories cez pm![]()
A drzi sa perfektne aj sa s nim paradne toci..proste nadhera.
Viktorko tuto stredu mi to asi nevyde, mam toho tento tyzden vela, snad sa podari o tyzden. Dovtedy uz snad budes mat nahodene aj tie AE tak aj ja som zvedavy