... všetko o BMW ...
fuserpietro napísal:Focal-y dorazili, som milo prekvapeny nad spracovanim a hlavne nad zvukom! zapojil som ich len tak na Cambridge zosilovač a wow, na to že sú to 10" koáxiály, tak to hrá super. Krásny mäkký zvuk a konečne počuť aj výšky. tie šumítka z auta vyhodím do popolnice..
Logic7 sa nebude chytať keď vymením aj dva basové pod sedačkami za SWS-8 a pridám zosilovač..všetko za tretinovú cenu.. jediná výhoda Logic-u je DSP procesor a ekvalizér..
Martin46 napísal:pises ze basy pocut z dveri... no pokial viem tak ludske ucho nevie lokalizovat nizke tony, preto je napriklad v sadach domaceho kina iba jeden subwofer a je v podstate jedno kde sa nachadza
Martin46 napísal:pises ze basy pocut z dveri... no pokial viem tak ludske ucho nevie lokalizovat nizke tony, preto je napriklad v sadach domaceho kina iba jeden subwofer a je v podstate jedno kde sa nachadza
fuserpietro napísal:dorazili Gliptone produkty na kožu.
fuserpietro napísal:mal som na ne najlepšie referencie. Sú jednoznačne lepšie ako SONAX, ktoré som používal pred tým. Po ňom mala koža neprirodzený "gumový" povrch.
Pre niekoho to môže byť mínus, ale Gliptone zanecháva výraznú arómu kože (povedal by som až trochu octovú). Mňe to neprekáža, hlavne že po ošetrení vyzerá skoro ako nová.