... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Milosss
Kraj: Trenčiansky

Re: [E34 525i] Fräulein Greta

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 08:56

Taku istu volu som mal aj ja, na mieste to robilo tak stvrt otacky volantu, a pritom auto islo uplne rovno bez hocijakeho tahgania. A ohnute rameno nezistis volou proste mas zly odklon kolesa a ten moze byt tym ramenom. Alebo aj tou platnickou, predsa je to starsie auto staci ze sa trocha zasekla alebo piestik sa nevratil, ved je uz vychodeny a je to tu. A ked citam ze nemas ten predny tapec pod kapotou na tepelnu ochranu motora a tipujem ze ani spodny, tak si mal spredu na 90% auto burane, kdo by to predsa daval prec ze :wink:
Nur Original ist Legal.

El_Scorpio
Autor témy
Auto: Ford Mondeo 2.0i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 11:10

Aký spodný tapec myslíš? (foto) Ja tapec mám, len nie je v bohvieakom stave... Tak by som ho vymenil. A ramená mám menené... Veď som to písal už x-krát. Ťahalo to predtým a ťahá to aj teraz, keď sa vymenili (3 mesiace dozadu). Nie je to nič horibilné, že by sa s tým nedalo jazdiť, ale mám rád všetko v poriadku.

Ohľadom búrania - ukáž mi 17-ročné auto, ktoré nebolo búrané? Každé má nejaký ťukes, ale nejaká bomba na nos toto byť nevyzerá. Skôr nejaké "parkovacie omyly"
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

Milosss

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 12:11

Najlepsie to zistis z KOcka, ja som mal autak striekany predok blatniky aj kapotu ale kedze blatniky som mal rovnako hrdzave ako zvysok auta, tipujem ze to boli oprigo blatniky len vyrovnane, plus aj predna priecka nad chladicom bola divno doohybana cize tipujem strasne slaby tukes a vsteko povodne a vyrovnavane.
Spodny kryt pod motorm myslim ten co ma byt pod celym motorom taky plastovy, ja som ho napr nemal. Pokial si menil ramena, tie velke ocelove, kus co ta vyjde na 100 eur tak pak neviem co to moze byt ale pokial si menil len tycky stabikov a tyc riadenia tak to neni komplet naprava. A ano jasne nehovorim ze neni ziadne auto neburane len hovorim ze to moze byt tym sposobene.
Nur Original ist Legal.

El_Scorpio
Autor témy

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 15:54

Na KO zistíš prd, lebo tam ti napíšu bársčo keď tam aj nič nie je... Pozrú VIN a (na pitchu) zmerajú lak. 76 € viem minúť aj inak. Nápravu som menil komplet, ramená horné/dolné, čapy, silentbloky, spojovaciu tyč a ďalšie veci čo tam sú. Pozeral som dnes kasňu a nevyzerá byť búraná, blatníky mohli byť menené ale nevyzerajú. majú malé ťukesy... Do r. 2004 bolo Bawo servisované v origo servise, keby má búračku 1. majiteľ tak je za VINkom *. 2. majiteľka mi vravela, že žiadnu búračku nemala, možno nejaké ošuchy (v Blave) ale nenapálila do nikoho/ničoho. Mohla ojekabátiť ale snád nie, pôsobila úprimne.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

Milosss

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 17:04

S tym KO nemas tak pravdu, videl som bol som pri nom, ako to meral ja som KO musel robit kebych nemusel tiez to nerobim ale kazdopadne lakovane dielce ti zistia velmi lahko. A tej hviezdicke som nevedel ze je to tak.
A myslim tuna diel c.1 http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... hbone_rod/ a diel c.2 je to predne rameno zase pomocne, ale pri tej cene co tam vidim no dakujem pekne :D Ked si menil aj 1 aj 2 tak by v naprave problem byt nemal. A tiez mas presne nahustene gumy?
A este tiez kukni presne svetla, kdo ich yvrobil ci mas obe Helly alebo Bosch, ak su rozdielne, je to problem.
Nur Original ist Legal.

El_Scorpio
Autor témy

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 17:16

Svetlá som menil, lebo boli xenóny, ale takú sfušované že vzadu boli odrezané tak som musel meniť celé. A nehľadám teraz dôkaz búračky, ale nový domček riadenia :?

Nahustenie gúm ani srnky netušia aké má byť, neviem či tie isté čísla platia pri R15 aj R17... Dávam si tak 2.3 - 2.4 dopredu a 2.7 dozadu, lebo sa mi to nechce stále dofukovať a sfukovať, väčšinou jazdím sám alebo dvaja ale často sa stane že je aj plné auto... Na KO som bol aj ja, ale s iným autom a riadne somariny si tam dovymýšlali. Asi záleží stanica od stanice, rovnako ako u servisov všade nájdeš blbých pseudoprofesionálov...
Obrázok

El_Scorpio
Autor témy

Utorok, 26. Októbra 2010, 10:59

Chlapi, trocha som "renovoval" zimné plecháče, ošmirgľoval, nastriekal a kúpil som si takú ceruzu na gumy, že obtiahnem nápisy. Som to videl na pár autách a celkom sa mi to zapáčilo. Avšak ozývajú sa hlasy, že je to tuzing a na limuzínu ako BMW 5 sa to nehodí. Je to naozaj také nevkusné?

Zatiaľ bez puklíc

Obrázok
Obrázok

vafankulo

Utorok, 26. Októbra 2010, 12:21

hlavne ze tu kritizujes ostatnych ich auta a na svoju 5ku zavesis takyto maxituzing :mrgreen: krasa.. slo by to...na favorit vlastneny 19rocnym vyrastkom co ma nalepku NO FEAR
bmw 325 tds e36..chip 170PS 0-100 6.8s, Vmax 248km/h (podla GPS)

iste

Utorok, 26. Októbra 2010, 12:30

tie gumy si opucuj, je to negustiozne... ale aspon ze si to odfotil ako vystrahu pre ostatnych, aby to nemuseli skusat ako to bude vyzerat. ale plechac je pekny, leskne sa:)

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Utorok, 26. Októbra 2010, 12:52

je to hnusneee [-X [-X
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

El_Scorpio
Autor témy

Utorok, 26. Októbra 2010, 13:42

vafankulo napísal:
hlavne ze tu kritizujes ostatnych ich auta a na svoju 5ku zavesis takyto maxituzing :mrgreen: krasa.. slo by to...na favorit vlastneny 19rocnym vyrastkom co ma nalepku NO FEAR

No hej, na Favorite som to videl :lol: A potom ešte jeden chalan si dal na novú Astru a nemá 19 ale 24, tak som rozmýšlal... Ale samé o sebe to nevyzerá zle. Nechám aspoň chvílu, ako to bude vyzerať na aute a keby velmi, velmi, velmi zle tak hociakým liehom to pôjde dole.
Obrázok

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Utorok, 26. Októbra 2010, 14:16

Uz si tam mohol aspon napisat Pirelli PZERO :mrgreen: Sry ale nepači sa mi to.

skoki
Auto: BMW e46 328i touring

Utorok, 26. Októbra 2010, 15:47

ten lieh použi ešte pred nahodenim na auto, je to strasneeeeeee

Macko
Auto: E34 525 TDS
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 26. Októbra 2010, 20:45

Ja myslim ze takto to zle nevypada, ale na bawor rady 5 sa to myslim ze hodit nebude, ale horsie by to bolo keby si cele tie pismena vymaloval, ked je to len po obvode tak to neni az taky tuzing no nemyslim ze sa to fakt bude hodit na E34...
Bayerische Murder Weapon- so zmyslom pre Detail :)

El_Scorpio
Autor témy

Utorok, 26. Októbra 2010, 21:55

Ja som videl prvýkrát v živote na starých musle cars ako Charger R/T a podobne, tam sa to celkom hodilo. Súhlasím, že BMW 5 nie je najvhodnejší kandidát, ale keď som si s tým už dal robotu tak to nahodím a dám fotky, že ako to vyzerá.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných