Okolo kurenia ste koberec cigansky obrezali? Treba dat dole palubku a kurenie ak je to jak na e32, vsade tam je este tlmenie gumene. Z kurenia potom aspon vybrat klimovy radiator
Jop presne tak Maťo chceli sme sa ešte v ten deň previezť tak nejaká hmota ešte zostala, rozmýšlame dať dolu celú klímu aj s klimaboxom a dáme tam môj plne manuálny superstock box kúrenia. Ty na V8 máš to tepelné tienenie od laufu k prevodovke a nádrži? Rozmýšlam, že by som to dnes v jame dal dolu ale bojím sa že tie teploty vyžíhajú niečo.
Okolo prevodovky to mam. Bal som sa, ze v lete sa roztopim v tom aute ked to dam prec Pri nadrzi su dake plechy izolacne, vzdy sa o ne drbem racnou ked davam dole poloosy ale taka ta vata s perforovanym hlinikovym alobalom tak to som vyhodil to uz nemalo tvar a cele to bolo potrhane
Tak ja to už zhodim, tiež už vyzerá tak, že už iba visí na obale koncáku. Maťo chvíľu dokonca špekuloval, že dáme dozadu tie bramborakove brzdy z 750i dobre si ho namotal na stokadrift
Chalani sú takí magori (to v dobrom chaloši), že ešte teraz sa asi váľajú pod autom, nahadzujú zvarený diff a tipujem, že tak do polhodky sa bude po Ružinove ozývať piskot gúm len tak ďalej
BMW E61 530dA ex BMW e38 740i 6q. ex BMW e34 535i M-Tech ex BMW e36 320i Touring ex BMW e30 325ix Touring ex BMW e32 730iA ex BMW e34 525Tds Touring ex BMW e32 730iA ex BMW e34 520i 24V
Takze teraz sa urcite potesia clenovia ktory maju uchylku na zvaranie urcitych koliesok v aute Diff isiel vonku dost tazko kedze sa niektore sroby pekne z vnutra zagulatili...nakoniec ale vsetko vyslo vonku Zajtra je na plane zvarit vycistiti a cele to poskladat
Fajne Takze ti vratim tie poloosy co si mi dal nech mas do zasoby
Inak nabuduce povol ten jeden srob vpredu a vyber to aj s tou konzolou co mas teraz vedla kardanu Lahsie sa ti bude davat naspatek.. Nechapem vlastne ako sa ti to podarilo takto vybrat
Ja viem ze by to bolo jednoduchsie no zvadzal mi tam drziak vyfuciku. Predpokladam ze dneska popri nahadzovania diffu za zhodi vyfuk aby sa trosku upravil
E53 4.4i on E32 730iA on E32 740iA on E32 pickup on E34 540i on E34 525i on E34 525tdsA off
Takze dneska nam fizik podaroval svoj rozomlety zvarosvor 4.1 aby sme si ho preskladali do naseho kedze hlavne dve kolieska ktore urcuju pomer ostali neposkodene :) Otazka znie ked odsrobujem vsetky sroby po obvode ako to koleso dam dolu cez tie lopadky co meraju rychlost ? (na foto je vidno ako su niektore sroby uz dolu :)
Stiahnes lozisko (mozno ani netreba) a das dolu ten kruzok. Alebo ked si prasiatko, tak proste tie packy poohybas a budes sa modlit aby sa nepolamali a hlavne aby si ich vedel dat nazad do spravnej polohy :)
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."