... všetko o BMW ...
icecold napísal:ta rozšířená kabeláž je tohle: http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... t=enlargedjinak pěkně...:) přípomína mi to tak trošku můj příběh
LexC napísal:Pekný ale bude na nom ešte kopec roboty tak ti prajem pevné nervy, výdrž a čo najmenej nepriemných prekvapení.
K tomu seatu v autoškole som mal seat 1.2 12V bolo to najskurvenejšie auto na akom som kedy jazdil hnusná tučná krava bez štipky výkonu jeho hnusný dizajn prevyšovalo snáď len ovládanie ktoré bolo tak napiču že svojou kokotnostou ďaleko predčilo ovládanie Fiatu 125P môjho deda kt. mal 26rokov. Tým som uzavrel kapitolu seat so slovami ani keby mi ho darovali pridali mi k nemu jeho cenu a neobmedzené tankovanie zdarma.
eld napísal:Ja som mal Seat Ibiza 6k2 4roky aj 2 mesiace bol to benzin 1.4 a na to auto nemozem povedat krive slovo, s pomedzi konkurencie fabia,polo,punto a neviem ake krabicky urcite najlepsia volba na behanie na kratke trasy po meste a podobne.
Nikdy ma to auto nesklamalo a na ten motor pri tej vahe to bolo vcelku svizne pri dlhodobej spotrebe 5.8l/100km kombinovane. Vela krat som ho poprehanal po kadejakych horskych priechodoch a jazdne vlastnosti boli na to auto velmi dobre pri obuti 195/45/16 to sedelo ako pribite![]()
sorry za OT![]()